2017-01-23 20:51


Piţi se face că nu înţelege!

 |  01:51
Piţi se face că nu înţelege!

La finalul remizei cu Franţa, selecţionerul Victor Piţurcă a lăudat prestaţia echipei sale şi s-a declarat susprins de huiduielile fanilor din finalul întâlnirii. Ceea ce nu pricepe antrenorul, sau se face că nu înţelege, este că publicul a taxat tragerile repetate de timp ale tricolorilor, într-un moment în care chiar noi trebuia să atacam şi să forţăm victoria. Trei puncte care ne erau necesare ca aerul pentru a spera cu şanse reale la calificare. Aşa, Piţi şi ai lui s-au mulţumit cu o remiză de palmares, care nu ne ajută aproape deloc în ecuaţia calificării. În urma acestui rezultat, şansele României de a merge la EURO 2012 sunt aproape nule. “Nu mi-am dat seama de ce suporterii au avut acea atitudine la finalul meciului, probabil că Tătăruşanu a mers spre minge. Oricum, păcat de această reacţie a suporterilor pentru că echipa României trebuia aplaudată şi dacă pierdea. Nu ştiu cât timp îmi trebuie pentru reconstrucţia echipei pentru că pe mine mă interesează şi rezultatele”, a spus Piţurcă.

„Din păcate, aceasta este rezultatul, 0-0. Nu am putut învinge o echipă extrem de valoroasă, cu jucători foarte buni, dar eu i-am felicitat pe băieţi la final pentru că au făcut un meci excepţional din toate punctele de vedere şi cred că rezultatul este echitabil în cele din urmă. Din păcate, a bătut şi Bosnaia în această seară, deşi nu trebuia să ajungem să depindem şi de alte rezultate. În acest moment, calificarea este în proporţie de 90 la sută compromisă. Mai sunt două jocuri, poate se întâmplă ceva fericit în meciul Bosniei şi Luxemburgului. Jocul de azi îmi dă speranţe că putem alcătui o echipă redutabilă în viitor”, a spus Piţurcă la conferinţa de presă de după meci.

Tehnicianul a declarat că poate România ar fi avut o şansă în plus dacă gazonul ar fi fost mai bun în această seară. “Au fost multe brazde rupte, dar nu trebuie să ne plângem pentru că şi franceii au jucat pe acelaşi teren. Dacă era mai bun, poate aveam şi noi o şansă în plus, dar acesta a fost riscul unui meci disputat pe un stadion nou. Nu cred că trebuie să fie o seară tristă, a fost o sărbătoare în aceast seară, băieţii s-au prezentat bine în faţa unei echipe redutabile, pe un teren extrem de greu, pe care era dificil să se joace normal”, a spus selecţionerul.

La rândul său, Laurent Blanc a părut afectat că echipa sa nu a putut scoate decât un punct la Bucureşti, şi adaugă că starea gazonului i-a dezavantajat clar jucătorii: „ Sunt dezamăgit. A fost greu să jucăm în faţa a 50.000 de români, dar gazonul nu ne-a avantajat deloc. Nu ştiu care ar fi fost rezultatul dacă terenul era bun. Consider că am dominat clar partida”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-04-10

TAGURI: Pițurcă, fotbal, Franța, remizăComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image