2019-02-22 08:17


PNL Cluj: Marius Nicoară, candidat la Primărie, Horea Uioreanu, la şefia CJ, la alegerile din 2012

 |  13:59
PNL Cluj: Marius Nicoară, candidat la Primărie, Horea Uioreanu, la şefia CJ, la alegerile din 2012

Senatorul MariusNicoară şi deputatul Horea Uioreanu au fost desemnaţi de Biroul PoliticTeritorial al PNL Cluj drept candidaţi pentru funcţiile de primar almunicipiului Cluj-Napoca şi preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, laalegereile locale din anul 2012.

Potrivit unuicomunicat publicat duminică de PNL Cluj, desemnarea din timp a candidaţilor laalegerile locale din 2012 reprezintă "o dovadă a corectitudinii,transparenţei şi interesului pe care PNL le manifestă faţă de electoratulclujean".

"BiroulPolitic Teritorial al PNL Cluj şi-a desemnat propunerile de candidaturi pentruPrimăria Cluj-Napocaşi pentru Consiliul Judeţean Cluj. Astfel, preşedintele PNL Cluj, senatorulMarius Nicoară, va candida pentru funcţia de primar al municipiuluiCluj-Napoca, iar vicepreşedintele filialei, deputatul Horea Uioreanu, vacandida la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj. Desemnarea dintimp a candidaţilor la alegerile locale din 2012 reprezintă o dovadă acorectitudinii, transparenţei şi interesului pe care PNL le manifestă faţă deelectoratul clujean", se arată în documentul citat.

ReprezentanţiiPNL au precizat că Nicoară a primit 25 de voturi pentru candidatură, douăîmpotrivă, alte două voturi fiind anulate, iar Uioreanu a primit 22 de voturipentru, trei voturi fiind anulate.

Pentru ConsiliulJudeţean Cluj şi-a depus candidatura şi consilierul judeţean Mihai Szeplekan,care a obţinut doar patru voturi.

Preşedintele PNLCluj, Marius Nicoară, a declarat că tandemul pe care îl face cu Horea Uioreanu"va fi unul câştigător şi va readuce Clujul pe locul întâi în România înceea ce priveşte dezvoltarea economică".

"Suntemconştienţi de faptul că vor exista atacuri şi încercări de sabotare din parteaadversarilor politici, dar ne-am asumat această responsabilitate avândconvingerea că vom învinge. Deciderea acestor candidaturi arată că avem un plancoerent şi serios pentru viitorul judeţului Cluj, respectiv al municipiuluiCluj-Napoca. În timp ce alţii se dezbină, PNL este unit şi a decis să realizezeperformanţa maximă în judeţul Cluj", a declarat Nicoară.

Acesta aprecizat că în perioada următoare, cei doi candidaţi vor avea întâlniriperiodice cu clujenii în cadrul cărora vor încerca să le soluţionezeproblemele.

"Programulpolitic şi economic al PNL va fi unul pentru oraşul şi judeţul Cluj, un programcare va ţine cont de nevoile cetăţenilor", a mai spus liderul PNL Cluj.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638946-04-27
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...