2017-01-21 02:14

ULTIMA ORA


PNL critică demiterea lui Lăzăroiu

 |  15:11
PNL critică demiterea lui Lăzăroiu

Partidul Naţional Liberal, într-un comunicat remis sâmbătă, critică demiterea lui Sebastian Lăzăroiu susținând că acestă decizie nu rezolvă probleme sociale, soluția pentru ieşirea din criză fiind schimbarea întregului guvern.

Comunicatul emis de Departamentul de Analiză Politică şi Comunicare al PNL condamnă schimbarea din funcţie a lui Sebastian Lăzăroiu şi consideră că maniera în care ea s-a produs „reflectă degringolada accentuată a actualei puteri”. „PNL a avertizat de la bun început că Sebastian Lăzăroiu nu are competenţele şi expertiza necesare deţinerii unui portofoliu de o asemenea importanţă, cum este cel al Muncii şi că singurele sale obiective din această postură nu puteau fi decât diversiunea şi propaganda politică”, se explică în comunicat, potrivit Agerpres.

„Regretabil” în opinia PNL este faptul că Lăzăroiu nu a fost demis „pentru lipsa de viziune şi soluţii în domeniul pe care-l gestiona, ci în urma unui conflict politic cu activul de partid”.

Crin Antonescu, preşedinte PNL aprecia, în privința demitereii lui Sebastian Lăzăroiu, că

„oamenii sunt puşi miniştri nu pentru că ar avea tangenţă, experienţă, pricepere, proiecte pe un domeniu, ci pur şi simplu din şahul intern al partidelor respective. Aşa sunt puşi, aşa pleacă.”


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-08-05

TAGURI: Lăzăroiu, PNL, demitereComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image