2016-10-25 17:00

ULTIMA ORA


Poetul cecen Ruslan Ahtahanov, asasinat la Moscova

 |  09:06
Poetul cecen Ruslan Ahtahanov, asasinat la Moscova

În urma unor tensiuni cu musulmanii separatişti din Caucazul de Nord, un cunoscut poet cecen, Ruslan Ahtahanov, a fost împuşcat mortal în noaptea de marţi spre miercuri în timp ce îşi parca maşina pe o stradă din Moscova.

Ahtahanov, membru al Uniunii scriitorilor din Rusia, era considerat un avocat al integrităţii Ceceniei şi ar fi fost ţinut ostatic de separatiştii ceceni timp de 47 de zile. Potrivit autorităților, în Ahtahanov s-a tras de cinci ori în cap şi în picior ceea ce sugerează un asasinat comandat. 'Felul în care a fost săvârşită crima sugerează că a fost ordonată', a declarat Vladimir Markin, purtătorul de cuvânt al Comitetului rus de anchetă. După ce a părăsit locul crimei într-un Ford Focus, criminalul i-a dat foc mai târziu în sud-vestul capitalei ruse. Autoritățile au deschis o anchetă în acest caz, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-11-24

TAGURI: Ruslan_Ahtahanov, Moscova, asasinatComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Pregătiri de război la Moscova? Un recent ordin trimis de „ţarul de la Kremlin” tuturor oficialilor ruşi, de toate rangurile,... 12 Oct 2016 | (2)
Campanie secretă de manipulare rusească Rezultate care nu mai miră pe nimeni: un raport elaborat de institute de studii din SUA şi... 13 Oct 2016 | (2)