2016-10-26 16:33

ULTIMA ORA


Poliția chineză a ucis şapte 'terorişti'

 |  07:13
Poliția chineză a ucis şapte 'terorişti'

Guvernul din Xinjiang, regiune din nord-vestul Chinei, cu populaţie musulmană, a anunțat că poliţia a împuşcat şapte răpitori care aparţineau unei 'grupări teroriste'. Autoritățile au reușit eliberarea a doi ostatici răpiți de grupare.

Autorităţile locale au precizat, pe contul lor de microblog, că un poliţist a fost ucis şi patru 'suspecţi' au fost răniţi şi arestaţi, în cursul unei acțiuni care a avut loc miercuri seară.

Poliția a organizat această operațiune după ce o 'grupare teroristă violentă' a luat ostatici două persoane într-o zonă din sudul regiunii Xinjiang.

Beijingul se confruntă cu incidente sporadice în această regiune a Chinei cu o populaţie majoritar musulmană, unde principala minoritate etnică, cei opt milioane de uiguri, se plânge că este exclusă din programul de dezvoltare a regiunii autonome şi că este discriminată religios şi cultural, informează Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-06-24

TAGURI: Xinjiang, China, teroriștiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Germania. Vânătoare de teroriști Poliţia germană a continuat duminică să îl caute pe Jaber Albakr, un sirian venit ca refugiat... 09 Oct 2016 | (1)
Lectura de weekend: IMAGINEAZĂ-ŢI JOHN, DOAR IMAGINEAZĂ-ŢI (epsidoul 1) —John! Numele meu este John! John! Când o să înţelegi... 14 Oct 2016 | (1)