2018-12-19 05:42


Poliţia din Berlin, în alertă după incendierea a peste 30 de maşini

 |  16:12
Poliţia din Berlin, în alertă după incendierea a peste 30 de maşini

            Poliţia din capitala Germaniei suspectează un grup de vandali pentru incendierea a aproape 40 de maşini în ultimele trei zile, informează The Guardian care citează Associated Press.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei din Berlin, Thomas Neuendorf, a declarat pentru postul tv naţional că autorităţile consideră că incendiile ar putea fi provocate de un grup restrâns de şi că 100 de ofiţeri de poliţie sunt implicaţi în investigaţii. În noaptea de miercuri, alte 9 maşini au fost incendiate pe străzile capitalei germane. Neuendorf a precizat că un elicopter cu camere video termice patrulează deasupra oraşului pe timp de noapte. Astfel de acte de distrugere au mai existat în trecut, când extremiştii de stânga au incendiat vehicule de lux şi SUV-uri în Berlin şi Hamburg, însă acum se crede că este vorba doar de acte pure de vandalism.

Poliţia este în alertă şi ca urmare a violenţelor care au avut loc recent la Londra, chiar dacă autorităţile nu au putut face nicio legătură între cele două evenimente. Majoritatea vehiculelor incendiate se aflau în zona Charlottenburg şi în alte două suburbii ale oraşului. Printre acestea se numără trei autoturisme BMW, două Audi, precum şi un Ford, un Opel şi un Volkswagen.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-06-16
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...