2017-01-21 04:05

ULTIMA ORA


Poliţist american de origine română, împuşcat mortal

 |  08:28

Un poliţist american de origine română a fost împuşcat mortal, joi dimineaţă, de un infractor care apoi s-a sinucis. Incidentul a avut loc în momentul în care Tony Rădulescu, în vârstă de 44 de ani, îl oprise pe infractor pentru un control pe autostradă.

Agentul de origine română lucra la poliţia statului Washington (State Patrol) de 16 ani şi era detaşat la biroul agenţiei din Bremerton. Născut la Bucureşti, Tony Rădulescu s-a mutat în Statele Unite când avea 14 ani.

După ce a oprit pe autostrada 16 un autovehicul condus de Joshua J. Blake, în vârstă de 28 de ani, şi a transmis prin radio datele maşinii pentru a fi verificate, Rădulescu nu a mai sunat înapoi la secţie. Găsit rănit de un adjunct al şerifului din comitatul Kitsap, care s-a deplasat la locul indicat de pe autostradă, agentul a decedat după ce a fost transportat la Centrul Medical St. Joseph din Tacoma.

Potrivit Departamentului de Corecţie (DOC) al statului, infractorul ameninţase că va răni poliţiştii dacă va fi din nou arestat. Potrivit purtătorului de cuvânt al DOC, Chad Lewis, Blake era supravegheat de autorităţi din cauza tendinţelor sale violente şi a nerespectării legislaţiei, fiind închis în trecut pentru fabricare de metamfetamină, agresiune şi încălcarea unui ordin de restricţie.

În timp ce adjuncţi ai şerifului comitatului Kitsap veneau să-l aresteze în legătură cu uciderea lui Tony Rădulescu, Joshua Blake s-a împuşcat. Decesul acestuia a fost pronunţat joi la Spitalul General din Tacoma, scrie Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-07-10

TAGURI: infractor, împuşcat, poliţist, WashingtonComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image