2016-12-07 12:40

ULTIMA ORA


Poliţist găsit mort după ce s-a înecat cu propria vomă

 |  09:29
Poliţist găsit mort după ce s-a înecat cu propria vomă

Bogdan Ştefănică, agent la Postul de Poliţie Rurală Corni, judeţul Botoşani, a fost găsit mort, marţi dimineaţă, în faţa blocului unde locuia. Acesta ar fi decedat din cauză că s-a înecat cu propria vomă.

În vârstă de 26 de ani, polițistul era îmbrăcat în uniformă la momentul decesului și avea asupra sa armamentul din dotare, deși nu se afla în timpul serviciului.

'Poliţistul nu se afla în timpul serviciului. A fost în serviciu în ziua de ieri (n.r.- luni). Avea armamentul asupra lui, pentru că agenţii de poliţie aflaţi în serviciul de patrulare al secţiilor de poliţie rurală au dreptul de port al armamentului asupra lor', a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Daniela Gheorghiescu. Medicii legişti de la Serviciul de Medicină Legală vor stabili dacă agentul consumase alcool în noaptea dinaintea decesului. Potrivit evidenţele medicilor, bărbatul suferea de boli gastrice, informează Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-11-28

TAGURI: polițist, mort, BotoșaniComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Botoșani: Un elev a fost rănit de poarta școlii Un copil a fost rănit de poarta școlii care s-a prăbușit peste el. Scena înfiorătoare a avut... 18 Noi 2016 | (0)
Fostul mare internaţional francez David Ginola şi-a povestit cumpăna vieţii. “Am fost mort timp de opt minute” Ex-atacantul naţionalei Franţei, David Ginola, acum în vârstă de 49 de ani, a acceptat să... 27 Noi 2016 | (0)