2017-01-20 08:00

ULTIMA ORA


Poliţist trimis în judecată pentru că le cerea mită conducătorilor auto

 |  14:08

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi l-au trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pe Ilie Sorin, agent principal de poliţie în cadrul Secţiei de Poliţie Strehaia, acesta fiind acuzat că le cerea mită conducătorilor auto, iar când a fost prins în flagrant a încercat să fugă, lovind intenţionat maşina operativă în care se aflau procurorii şi ofiţerii DGA, informează Agerpres.

Procurorii susţin că Ilie Sorin îşi făcuse un obicei din a le cere bani conducătorilor auto care încălcau regulile de circulaţie iar 'tariful' pe care îl percepea era de regulă de 100 de lei.

În luna mai 2011, o persoană l-a denunţat pe poliţist iar pe 8 octombrie procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi şi ofiţeri de la Direcţia Generală Anticorupţie au organizat un flagrant.

Poliţistul a fost surprins în timp ce primea mită 200 de lei de la un conducător auto, oprit în trafic pe motiv că a încălcat linia continuă.

La vederea procurorilor, poliţistul s-a urcat în maşină şi a lovit autoturismul în care se aflau anchetatorii, părăsind în grabă locul accidentului. Agentul a fost urmărit câţiva kilometri, fiind blocat apoi în trafic de procurori.

Dosarul se va judeca la Tribunalul Mehedinţi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-09-04Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image