2018-12-17 03:07


Poliţişti de frontieră, arestaţi preventiv

 |  11:26
Poliţişti de frontieră, arestaţi preventiv

Magistraţii Tribunalului Botoşani au emis, miercuri seară, mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile, pe numele a doi poliţişti de frontieră, agenţii Victor Onofrei şi Corneliu Gafton, reţinuţi pentru sprijinirea unui grup infracţional organizat şi contrabandă cu ţigări.

Agenţii Victor Onofrei, de 33 de ani, şi Corneliu Gafton, de 35 de ani, au fost prinşi în flagrant, marţi, în momentul în care introduceau în România peste 10.000 de pachete de ţigări de contrabandă. Aceștia au fost reţinuţi, miercuri, pentru 24 de ore, în baza unor mandate emise de procurorii Biroului Teritorial Botoşani din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT).  Alte trei persoane au fost arestate preventiv și alte 12 sunt cercetate în libertate, în acelaşi dosar. Cele 15 persoane fac parte dintr-o grupare infracţională specializată în contrabandă cu ţigări la frontiera cu Republica Moldova.

Membrii grupării au fost prinși în timp ce treceau frontiera cu peste 10.000 de pachete de ţigări de procurorii DIICOT şi lucrătorii Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră, cu sprijinul angajaților Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, dar al personalului Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă.

Țigări, diverse sume de bani, două autoturisme, precum şi alte bunuri folosite în activitatea infracţională au fost confiscate marţi, la efectuarea a 28 de percheziţii domiciliare, potrivit Agerpres.

 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-01-29

TAGURI: polițiști, Botoșani, contrabandă
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...