2016-10-22 10:26

ULTIMA ORA


Poliţiştii călare privaţi poartă ilegal însemnele statului

 |  13:32
Poliţiştii călare privaţi poartă ilegal însemnele statului

Prefectul Capitalei, Mihai Cristian Atănăsoaei, s-a sesizat în urma unor articole apărute în mass- media, conform cărora o firmă de pază a fost angajată de reprezentanţii municipalităţii bucureştene pentru a asigura protecţia în parcuri, acestea purtând ilegal însemnele Poliţiei Locale.

Potrivit preşedintelui CGMB, Călin Murg, şeful Poliţiei Locale, Ion Ţincu, a confirmat faptul că pentru serviciul de Poliţie Călare a fost încheiat un contract de prestări servicii cu o firmă particulară.  „Pe lângă faptul că această firmă a participat la parada de Ziua Naţională, este absolut ilegal ca un operator privat să poarte însemnele statului şi ale Poliţiei Locale. Am discutat cu dl Ţincu, iar el ne-a spus că diferenţa dintre uniformele purtate de angajaţii firmei private şi uniforma celor de la Poliţia Locală este dată de nişte benzi de pe mâneci, pe care este inscripţionat un cod numeric. În rest, uniformele sunt la fel”, a declarat Călin Murg.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-03-12

TAGURI: politie, politia locala, privat, contract, ilegal, politie calareComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Poliţia de Frontieră: Şapte migranți nigerieni, prinşi când voiau să intre ilegal în România Poliţia de Frontieră Timișoara a informat vineri, într-un comunicat de presă, că şapte... Acum 24 ore | (0)
Poliția Română vrea să angajeze, prin concurs, 2.400 de agenți Vârsta minima pentru cei care doresc să se înscrie pe cele aproape 2.400 de posturi scoase la... 02 Oct 2016 | (1)