2016-10-22 14:48

ULTIMA ORA


Polițiștii de la Secţia 7 acuzați de decesul unui bărbat în arest

 |  10:01
Polițiștii de la Secţia 7 acuzați de decesul unui bărbat în arest

Polițiștii de la Secţia 7 din București sunt acuzați de rudele unui bărbat decedat în arest pentru faptul că acesta a murit datorită bătăilor aplicate după reținere.   

Un bărbat, în vârstă de 38 de ani, încarcerat pentru furt calificat, a decedat miercuri seară, în jurul orei 19.00. Acesta era reţinut pentru 3 zile în arestul Secţiei 7.

Când soţia acestuia a încercat să-l viziteze a fost refuzată fără vreo justificare. Ulterior aceasta a aflat din presă de moartea soțului și îi acuză pe poliţişti de agresiune.

Avocatul bărbatului arestat a afirmat că miercuri dimineaţă victima avea urme de violenţă.

După ce victima a reclamat că îi este rău, poliţiştii au chemat un echipaj SMURD care nu a mai putut să-l resusciteze pe bărbat, constatând decesul acestuia.

Legiştii au preluat trupul bărbatului pentru autopsie, iar rezultatele acesteia vor fi făcute publice joi.

Până acum Secţia 7 de Poliție nu a avut nicio reacţie oficială la aceste acuzaţii, potrivit realitatea.net. În acest caz s-a deschis o anchetă. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639262-11-09

TAGURI: Secţia 7 Poliție, decesComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Un adolescent de 15 ani a murit din cauza rujeolei Un adolescent în vârstă de 15 ani din județul Arad, bolnav de rujeolă, a murit în Spitalul... 20 Oct 2016 | (0)
Încă un deces din cauza virusului West Nile Un bărbat în vârstă de 80 de ani, din localitatea ieşeană Podu Iloaiei, a murit la începutul... 18 Oct 2016 | (1)