2018-12-19 03:33


Poliţiştii români, acuzați de ofensă adusă drapelului Bulgariei

 |  07:33
Poliţiştii români, acuzați de ofensă adusă drapelului Bulgariei

Poliţiştii români a fost acuzați de microbiştii bulgari care au vizitat România pentru a urmări partida de fotbal dintre Oţelul Galaţi şi Manchester United, disputată marţi la Bucureşti, că ar fi adus o ofensă drapelului lor naţional.

Microbiştii bulgari susțin că polițiștii români au avut o atitudine ostilă faţă de fanii bulgari, veniţi la Bucureşti. Aceștia au venit în Capitală cu şase autocare pentru a urmări performanţa compatriotului lor Dimităr Berbatov care însă nu a făcut parte din echipa de bază a englezilor. Fanii au trimis o fotografie în care poate fi văzut un drapel pe jos, printre gunoaie, după ce au fost percheziţionaţi la intrarea pe stadion, iar toate drapelele lor confiscate şi aruncate. 'Poliţiştii români au înnebunit. S-au comportat groaznic. La intrare, aruncau steagurile pe jos sau în coşurile de gunoi', a declarat Kremena Vârbanova, venit marți la București.

Un alt fan a declarat că drapelele Bulgariei au fost singurele confiscate de poliţia română, în tribunele Arenei Naţionale putând fi văzute drapelele Greciei, Turciei şi Statelor Unite, informează Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639262-11-20

TAGURI: Bulgaria, drapel, polițiști
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...