2017-01-21 17:35

ULTIMA ORA


Poliţistul acuzat de trafic cu minore, dat afară din Poliţie după ce a făcut striptease în timpul serviciului

 |  13:08
Poliţistul acuzat de trafic cu minore, dat afară din Poliţie după ce a făcut striptease în timpul serviciului
Alin Remus Patrichi, poliţistul reţinutmiercuri de către procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiuni deCriminalitate Organizată şi Terorism sub acuzaţia de trafic de minore, a fostdat afară din Poliţie în septembrie 2010, după ce a apărut pe internet înfotografii în care ţinea arma din dotare la tâmpla unei tinere, scene care s-auconsumat într-un restaurant din Vaslui în timp ce agentul de Poliţie se afla întimpul serviciului.

Potrivitunor surse din cadrul Serviciului de combatere a crimei organizate Vaslui, poliţistul racolafetele în uniformă.

"Căutafete de 15, 16 ani, majoritatea din zona în care el patrula ca agent de ordinepublică", au declarat sursele."Pe unele le făcea la început iubite, după care le propunea să câştigebani. Pe altele le aborda direct, în uniformă. Cunoştea bine zona, alege maiales fete de liceu care veneau de la ţară şi aveau probleme materiale. Minoreleacceptau şi apoi chiar se lăsau de şcoală, pentru că dădeau de gustul banului.Aveau un client pe zi, dar uneori chiar mai mulţi. Cea mai mare parte din baniîi oprea Patrichi, ele primeau câteva sute de mii de lei vechi", audeclarat aceleaşi surse pentru Gândul.

Alin RemusPatrichi a fost reţinut miercuri de către procuroriiDirecţiei de Investigare a Infracţiuni de Criminalitate Organizată şi Terorismsub acuzaţia de trafic de minore, pe care le racola şi pe care, potrivitanchetatorilor, le plasa inclusiv poliţiştilor şi jandarmilor din Vaslui.

Printreclienţi, susţin ofiţeri din cadrul Serviciului de Combatere a CriminalităţiiOrganizate (SCCO) Vaslui, au fost inclusiv poliţişti şi jandarmi, sumelepercepute variind între 50 şi 100 de lei.

Alin RemusPatrichi a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat, joi, de procuroriiDIICOT în faţa magistraţilor Tribunalului Vaslui cu propunerea de arestarepreventivă pentru trafic de minore.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-05-30Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image