2018-07-19 06:31


Ponta admite că se ocupă numai de scandalul plagiatului

 |  08:48
Ponta admite că se ocupă numai de scandalul plagiatului

Primul-ministru Victor Ponta a recunoscut, joi seară, că acuzaţiile aduse la adresa sa privind plagierea lucrării de doctorat îi ocupă timpul 'de câteva zile'. Totodată, acesta a admis că îi va lua ceva timp să repare această acuzaţie.

'În mod sigur da, este o problemă pentru mine. Nu fac altceva de câteva zile - m-am văzut cu ambasadori, mă văd cu corespondenţii din străinătate, am scrisorile de la cei acuzaţi că i-am plagiat - numai de asta mă ocup. Sigur că mă afectează şi sigur că va lua ceva timp să repar această acuzaţie', a recunoscut Victor Ponta.

Premierul nu a uitat să menţioneze că atacul pe care 'preşedintele Traian Băsescu, prin intermediul dlui. Funeriu, l-a declanşat' împotriva sa are o ţintă clară - participarea la Consiliul European din 28 - 29 iunie. 'Ori, la acea miză nu se pune nicio secundă problema de a ceda. Nu ştiu dacă dl. preşedinte s-a gândit că o să mă sperii sau o să negociez cu el că nu mai merg la Bruxelles, dacă nu mă mai acuză de plagiat. O să merg, pentru că eu cred că toţi viitorii prim-miniştri - pentru că n-o să fiu eu toată viaţa prim-ministru - trebuie să meargă la Consiliul European când sunt probleme de Executiv (...) Indiferent cum îl cheamă pe primul-ministru, primul-ministru trebuie să se ocupe nu doar de reprezentarea la Consiliul European, dar mai ales de punerea în practică în perioada care vine', a subliniat premierul, potrivit Agerpres


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639567-02-18

TAGURI: Victor_Ponta, plagiat

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova