2017-01-21 06:27

ULTIMA ORA


Ponta: Am mandat să construiesc o alianţă PSD-PNL pentru şase-opt ani

 |  15:43
Ponta: Am mandat să construiesc o alianţă PSD-PNL pentru şase-opt ani

PreşedintelePSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, că mandatul primit la sfârşitul anuluide la conducerea PSD este construcţia unei alianţe cu PNL pe termen mediu, de6-8 ani.

Pontaa spus că mandatul primit la sfârşitul anului, ca preşedinte PSD, este săaccelereze construcţia unui proiect comun PSD-PNL, nu doar pentru perioada deopoziţie, ci şi pentru o eventuală guvernare, pe un termen de 6-8 ani.

"Vreaunu doar un proiect comun al opoziţiei, ci o construcţie politică pe o perioadăde şase, şapte, opt ani, pentru ca românii să ştie că există un proiect desalvare a României, iar acest proiect va fi construit împreună de PSD şiPNL", a afirmat el.

Întrebatdacă această alianţă PSD-PNL ar trebui înregistrată la tribunal, Ponta arăspuns: "Nu cred că va fi bine să tot anunţăm la presă, dar discuţiile cuPNL privesc orice formă necesară de colaborare, inclusiv o alianţă juridică, încare PNL şi PC vor reprezenta ideologia de centru-dreapta, iar PSD vareprezenta ideologia de centru-stânga".

MembriiBPC al PNL au votat, miercuri, în unanimitate, propunerea preşedintelui CrinAntonescu privind încheierea unei alianţe politice cu Partidul Conservator.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639233-11-11Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image