2017-01-18 17:03

ULTIMA ORA


Ponta: Băsescu şi Viktor Orban, la fel de înguşti în gândire. Prietenia lor, un pericol pentru România

 |  13:31
Ponta: Băsescu şi Viktor Orban, la fel de înguşti în gândire. Prietenia lor, un pericol pentru România

PreşedintelePSD, Victor Ponta, a declarat luni că prietenia dintre Traian Băsescu ViktorOrban este "un pericol" pentru România ca ţară şi pentru poziţiaacesteia în Europa, el susţinând că cei doi sunt "oameni la fel de înguştiîn gândire, la fel de dornici de putere absolută".

"S-au găsit amândoi: doi oameni la fel deînguşti în gândire, la fel de dornici de putere absolută. Şi, repet, pentru noiprietenia dintre Băsescu şi Viktor Orban e un pericol pentru noi ca ţară şi ca poziţie în Europa", a spus Ponta.

Ela apreciat că propunerea avansată de preşedintele Traian Băsescu privindintroducerea în Constituţie a unei prevederi care să limiteze la 3% deficitulbugetar este "o uriaşă prostie", pe care numai la Viktor Orban avăzut-o.

"Prevedereade 3% deficit în Constituţie e o uriaşă prostie, cred că i-a fost inspirată denoul său prieten, Viktor Orban, că am văzut că şi Viktor Orban vrea să modificeConstituţia. Deficitele şi, în general, economia nu ţin cont de deciziilepolitice ale lui Băsescu. O prostie de genul ăsta numai la Viktor Orban amvăzut şi am văzut că Traian Băsescu, în Europa, în afară de Viktor Orban, numai are niciun fel de partener, nimeni nu mai vrea să stea de vorbă cuel", a adăugat Ponta.

ReprezentanţiiPDL şi preşedintele Traian Băsescu au discutat, duminică, despre revizuireaConstituţiei, printre propuneri aflându-se revenirea la mandatul de patru anipentru şeful statului, posibilitatea dizolvării Parlamentului în cazul în careLegislativul suspendă preşedintele, iar acesta nu este demis la referendum,precum şi posibilitatea prevederii în Constituţie a unui deficit bugetar demaximum 3%.

PreşedinteleTraian Băsescu a declarat, vineri, la Bruxelles, că se analizează posibilitateaca în proiectul legislativ privind revizuirea Constituţiei să se propună şiprevederea unui deficit maxim de 3% pentru bugetul de stat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-06-26Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image