2018-12-14 19:11


Ponta: Boc şi Ungureanu nu au prevăzut în nici o secundă bani pentru pensii şi salarii

 |  15:29
Ponta: Boc şi Ungureanu nu au prevăzut în nici o secundă bani pentru pensii şi salarii

Premierul desemnat Victor Ponta spune că atât guvernul condus de Emil Boc, cât şi condus de Mihai-Răzvan Ungureanu nu s-au gândit la bani pentru reîntregirea salariilor şi pentru restituirea CAS încasat de la pensionari.

“Acum când Florin Georgescu (n.r. vicepremier şi ministru de Finanţe), care asta are în sânge şi asta îi este meseria de zeci de ani, a început să se uite pe hârtii şi pe bugete rezultă foarte clar că nici Guvernul Boc, nici Guvernul Ungureanu, în nicio secundă, în niciun loc, nu au prevăzut bani pentru reîntregirea salariilor, au prevăzut vorbe. Nici Guvernul Ungureanu nu a alocat niciun leu pentru restituirea sumelor încasate ilegal de la pensionari, deşi decizia Curţii Constituţionale are deja ceva timp şi era evidentă. Nici Guvernul Boc, nici Guvernul Ungureanu nu s-au abţinut de la a aloca clientelar, politic în special către baronii PDL sume şi bani din Fondul de rezervă fără niciun alt criteriu decât cel politic. Aşa că din păcate lucrurile stau mult mai rău decât ni se spunea din vorbe”, a declarat Ponta.

El a susţinut că, în prezent, se negociează cu delegaţia comună a FMI, BM şi CE reîntregirea salariilor bugetarilor şi restituirea CAS încasat de la pensionari. “Asta se negociează în acest moment pentru că şi dl Boc şi dl Ungureanu le-au prevăzut la vorbe. Nu există în acest moment puşi acei bani într-un capitol bugetar. (...) Trebuie găsiţi (n.r. bani) pentru că slavă Domnului avem de unde tăia. Sigur se vor supăra nişte baroni PDL-işti, nişte preşedinţi de la UDMR, dar sunt locuri de unde cheltuielile nu sunt deloc necesare şi mai ales nu în perioadă de campanie electorală”, a afirmat premierul desemnat, care a adăugat că situaţia economică este mult mai rea decât se afirma.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639563-05-13

TAGURI: Ponta, premier, boc, ungureanu, bani, reintregire, pensii, salarii
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANA C.
03 Mai 2012

Felicitari Ponta pt investitura. Am sperante ca va fi mai bine! Era de asteptat ca nu au prevazut nimic... 2 marionete!
ANA C.
03 Mai 2012

Nu stiu daca nu sunt necesare(cheltuielile) in perioada de campanie electorala, dar IN NICI UN CAZ, pentru nimic in lume NU SUNT NECESARE MULTE din cheltuielile actuale in conditii de criza economica. In conditii de criza trebuie vazut mai curand de protectie sociala, investitii in economie(productie) pt relansare economica si creare de locuri de munca SI NU de renovari, reconditionari, panselute... App, am fost prin Germania, rar vezi 2-3 ronduri de flori intr-un oras, spatiile verzi sunt verzi si folosite ca zone de recreere, formate din pomi, tufe si iarba naturala(gratis!)... Bineinteles ca se vor gasi si bani de pensii daca sunt gospodariti cu cap, Domane ajuta! Si PS, vb lui Nastase, atentie ce semnati, "ca ministrii"
Random imageUltimele stiri


loading...