2017-01-16 12:48

ULTIMA ORA


Ponta condamnă protestele violente

 |  15:17
Ponta condamnă protestele violente

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, sâmbătă, că protestele violente nu sunt o soluţie pentru plecarea Guvernului Boc. De asemenea, președintele social-democraților a subliniat că trebuie să rămânem o ţară europeană, chiar dacă liderii noştri "au apucături exact ca cei din Africa de Nord".

"Nu cred că prin mişcări violente (n.r. - se poate realiza schimbarea Guvernului). Cred că suntem şi trebuie să rămânem o ţară europeană, chiar dacă liderii noştri din România, din Ungaria din păcate au mentalitate şi apucături exact ca cei din Africa de Nord. Noi trebuie să rămânem o ţară europeană şi trebuie să asigurăm o tranziţie democratică şi paşnică", a afirmat Ponta.  Liderul PSD a recunoscut că schimbarea actualului Executiv nu este o sarcină ușoară.

"Orice schimbare a unui regim aşa cum a fost regimul Ceauşescu în România, cum au fost regimurile Mubarak sau Gadaffi este dificilă. (...) Opoziţia s-a organizat extraordinar de bine pentru a fi evitate violenţele, mai puţin provocările celor de la putere, dar chiar şi acolo, din fericire nu au avut un succes foarte mare. Acesta este obiectivul nostru. Dacă era foarte uşor se realiza demult", a adăugat președintele PSD, potrivit Agerpres. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-04-05

TAGURI: proteste, PSD, PontaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image