2018-12-11 09:24


Ponta: Flutur a primit 70 de milioane euro după ce l-a trădat pe Blaga şi a trecut în barca lui Boc

 |  16:10
Ponta: Flutur a primit 70 de milioane euro după ce l-a trădat pe Blaga şi a trecut în barca lui Boc

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat luniîntr-o conferinţă de presă că vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur, pe care l-acatalogat drept "un trădător notoriu", ar fi primit 70 de milioane deeuro pentru că l-a trădat pe Vasile Blaga şi a trecut în barca lui Emil Boc.

"Noivom demonstra - avem un grup de lucru care vă va prezenta toate datele - cumbanii Ministerului Dezvoltării Regionale ajung nu doar la PDL, ci la aceimembri PDL care votează cu Boc şi cu Udrea. Săptămâna trecută, la momentul lacare Gheorghe Flutur, un trădător notoriu - nu cred că a suprins pe cineva - acomis a nu-ştiu-câta trădare din cariera lui politică şi a trecut din barca luiBlaga în barca lui Boc, a primit 70 de milioane de euro a doua zi. Nu are banipentru profesori, dar a primit el la drumuri judeţene ca să îşi pună jumătateîn buzunar din ei", a susţinut Ponta.

El a adăugat că USL va demonstraşi va prezenta cifre referitoare la modul în care banii din fondul de rezervăal premierului Emil Boc au fost direcţionaţi pentru interesele pedeliştilorcare vor vota la Congresul PDL din mai cu Emil Boc.

"Avemmartori, primari PSD, PNL, PC, cărora li s-a spus că nu vă semnează doamnaUdrea acordul de co-finanţare pe fonduri euoropene decât dacă semnează acordulde trecere la PDL anul viitor", a mai susţinut Victor Ponta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-05-04
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...