2017-01-18 15:01

ULTIMA ORA


Ponta îl acuză pe Băsescu de încălcarea Constituţiei prin prezenţa la Summit-ul PPE de la Helsinki

 |  13:52
Ponta îl acuză pe Băsescu de încălcarea Constituţiei prin prezenţa la Summit-ul PPE de la Helsinki

PreşedintelePSD, Victor Ponta, îl acuză pe preşedintele Traian Băsescu, pe blog, deîncălcarea Constituţiei, legat de prezenţa şefului statului, vineri, laHelsinki, la summit-ul Partidului Popular European.

Pontascrie că a participat, vineri, la Atena, la summit-ul Socialiştilor Europeanişi că tot vineri, Traian Băsescu, "preşedintele tuturor românilor" afost la Helsinki, la reuniunea liderilor populari europeni.

"Uneveniment la care sunt chemaţi (similar cu ce a fost la Atena) lideriipartidelor populare. Un eveniment la care Traian Băsescu s-a dus în loculpreşedintelui PDL, Emil Boc. Mă întreb şi eu aşa, că nu pot să-l întreb directpe Traian Băsescu - în ce calitate a fost acolo? Că preşedinte PDL? Ca membrude partid? Am înţeles de mult timp că pentru Băsescu nu contează articolul 84din Constituţie (cel care afirmă că «în timpul mandatului, PreşedinteleRomâniei nu poate fi membru al unui partid»). În ţară conduce sindrofii departid fără jenă, îi bagă în şedinţe pe şefii de filiale, se consultă cu ceidin PDL cu privire la ce poate face acest partid pentru a câştiga alegerile, lespune ce ar trebui să modifice la Statut, pe cine să dea afară, pe cine săpromoveze! Mă rog, treaba lor dacă acceptă să fie trataţi ca servitorii, ceimai mulţi asta şi sunt! Mă enervează doar că toate şedinţele astea de partid leţine la reşedinţa plătită din banii noştri! Şi că ţara arde iar babelepedeliste se tot întreabă dacă să se pieptane cu cărare sau cu breton!",scrie Ponta.

Elafirmă că la Helsinki ar fi trebuit să meargă Emil Boc . "Dar de ceparticipă Băsescu, preşedintele nostru «apolitic» la o şedinţa de partideuropean? De ce pe bani publici? În ce calitate? Să nu zică iar prostia aia căar merge şi la şedinţele Partidului Socialist European dacă ar fi invitat! Înprimul rând pt că la noi sigur nu l-ar primi nimeni. A lăsat impresie proastăîn 2002-2003 când reprezenta PD-ul la şedinţele socialiştilor. Noi suntem maipretenţioşi şi mai mândri decât popularii, nu ne ţinem de nas şi stăm la masăcu traseiştii doctrinari, toţi «creştin-democratizaţi» într-o noapte, labeţie!", scrie Ponta.

"Curiscul că iar sar propagandiştii şi ne anunţa că Monstruasa Opoziţie e obsedatăde suspendare, o spun direct: chiar e vorba de încălcarea Constituţiei! Nudegeaba în România, ca şi în cam toate ţările democratice, preşedintele nu maipoate fi şi şeful partidului; tocmai că să-şi exercite atribuţiile în folosultuturor cetăţenilor, nu doar al colegilor săi de mai bună sau mai rea-credinţa,după caz! Şi zău că măcar aş vrea să ştiu cât a plătit AdministraţiaPrezidenţială, din banii noştri, excursia la Helsinki, la o întrunire careexcede evident atribuţiile de serviciu ale Dlui. Băsescu!", mai scrieliderul PSD.

Înopinia sa, Băsescu ar fi trebuit să stea în ţară, să-i "împace" pecei de la PDL.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-03-25Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

DUMITRU IUGA
07 Mar 2011

N-am votat cu PSD, indife rent cum s-a numit, nicio data si nici nu voi vota. Dar ... traiesc totusi, asa, un sentiment de mila cand vad pe putoiul asta de Ponta cum il duce spr e groapa de gunoi a stang ii politice romanesti.

Adauga un comentariu

Random image