2017-01-20 22:14

ULTIMA ORA


Ponta: Iliescu nu a plecat din PSD în 2005, când nu a fost ales preşedinte. E o lecţie

 |  13:21
Ponta: Iliescu nu a plecat din PSD în 2005, când nu a fost ales preşedinte. E o lecţie

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri,că faptul că Ion Iliescu nu a plecat din partid, în 2005, când nu a fost alesîn fruntea formaţiunii, este o lecţie pentru tânara generaţie desocial-democraţi şi pentru cei care spun că părăsesc formaţiunea dacă nuprimesc funcţii.

Ponta avorbit despre cei din PSD care pleacă din partid sau doresc să înfiinţeze altpartid atunci când nu mai au funcţii în PSD. El nu a dat nume, însă a sugerat că se referă la unii foşti lideri PSD care au demisionat dinpartid şi s-au înscris în UNPR, precum şi la cazul lui Mircea Geoană şi IonToma, suspendaţi din PSD.

"Euînvăţ din exemplul lui Ion Iliescu, care în 2005, când nu a fost alespreşedinte, nu a spus că face alt partid sau că pleacă din PSD dacă nu îi dămnu ştiu ce funcţie. Nu, a rămas în partid şi a zis cărămâne social-democrat toată viaţa. Este o lecţie pe care generaţia mai tânărăpoate o învaţă mai bine.Vreau să le arăt obrazul şi celor din generaţia mea, care spun că dacă nule dăm funcţii pleacă. Este bine că s-a format un partid al fripturiştilor, alcelor care vor funcţii, că altfel pleacă, pentru că altfel poate rămâneau peaici, pe la noi şi stricau ce vrem să facem", a declarat Ponta.

El le-a spuspensionarilor din PSD că formează acea parte din partid care nu a dezamăgitniciodată şi nu a ameninţat cu demisii din PSD dacă nu primeşte funcţii."Nu am auzit pe nimeni din organizaţia de seniori că vrea să plece dacă nuobţine nu ştiu ce funcţii. Nu am auzit pe nimeni din organizaţia de seniori cădacă nu îi dăm un scaun în prezidiu pleacă la trădători. Nu am auzit pe nimenidin organizaţia de seniori că vine să ceară poziţii sau nu ştiu ce funcţii în prezentsau viitor, că altfel nu mai stă cu noi", a mai afirmat Ponta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-05-22Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image