2017-01-24 05:06


Ponta: Mă declar învins de tânara PSD-istă care a pozat în Playboy. Nu sunt apostolul noii moralităţi

 |  16:05
Ponta: Mă declar învins de tânara PSD-istă care a pozat în Playboy. Nu sunt apostolul noii moralităţi

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a precizat, luni,într-o conferinţă de presă, că se declară învins de tânăra social-democratăcare a pozat în Playboy, el apreciind că fiecare poate să facă ce vrea atâttimp cât respectă legile şi subliniind că nu este vreun apostol al noiimoralităţi.

"Vreausă precizez că un subiect mai important decât deplasarea domnului Băsescu,decât Codul Munciii, decât şedinţa PDL, a fost cu o domnişoară de la PSD care apozat în Playboy. Anunţ că mă declar învins de domnişoara respectivă. Nu amspus nimica şi am văzut că toate energiile proletcultiste s-au mobilizat.Fiecare poate să pozeze unde vrea, poate să fie în ce partid vrea. Mă declarînvins", a spus Ponta.

Întrebat dacă o va da afară dinpartid, Ponta a negat că s-ar fi pronunţat în acest sens.

"Nu amzis niciodată. Am citit atât de multe lucruri despre ce aş fi zis sau ce aş figândit eu încât nu mi-am dat seama câtă energie libertină sau moralistă existăîn media românească. M-am bucurat. Nu am nicio problemă cu nimeni. Poatefiecare să facă ce vrea atât timp cât respectă legile ţării. Nu am comentat înniciun fel, nu am apucat să zic nimic. Ieri, după conferinţa de presă pe temeleeconomiei UE, singurele întrebări le-am avut drespre domnişoara resectivă. Măbucur că este un subiect important. Eu mă declar învins şi nu vreau să mairidic niciun fel de problemă de acest gen", a spus Ponta, după şedinţaUSL.

Întrebat dacă, în consecinţă,tânăra poate rămâne membru al PSD, Ponta a spus că nu ştie şi că nu crede căaceasta este o problemă care să-l privească pe preşedintele partidului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-04-06Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image