2017-01-18 10:21

ULTIMA ORA


Ponta: Modelul economic al PDL este "jefuim şi fugim"

 |  13:38
Ponta: Modelul economic al PDL este "jefuim şi fugim"

PreşedintelePSD, Victor Ponta, a declarat, marţi, la o dezbatere pe tema rolului statuluiîn economie, că modelul propus de actuala putere este "jefuim şifugim".

Pontaa afirmat, la dezbaterea organizată de departamnetele PSD, că PDL nu a propusniciun model coerent al statului, nici minimal, nici intervenţionist.

"Singurulmodel economic al PDL este după deviza «Jefuim şi fugim cu banii». GuvernulBăsescu-Boc a alocat patru miliarde de euro pentru a fi destinaţi exclusiv unorlucrări derulate prin Ministerul Dezvoltării. Sunt lucrări frumoase, dar pecare nu le vedem niciodată. Banii aceştia vor fi plătiţi în 2013-2014, deviitorul guvern. Acesta nu este un model economic, este un model strictclientelar", a spus Ponta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-02-13Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

HAICUNOI
16 Dec 2010

DE la administratia FSN, FDSN, PDSR, PSD, CDR, PDL si pâna la descoperiril e acestui individ, care s e crede Cristofor Columb al constatarilor, deviza a ramas aceeasi: "JEFUIM SI FUGIM"! S-a schimbat c eva între timp: cursul d evizelor(dolarul, euro, e tc). Dar deviza si-a cons ervat validitatea! Oricum , "deviza" rimeaza cu "va liza"! Un smecher de la p edeleu l-a "alintat" pe M r. Ponta: "PONTANACUL", s au "PONTANACKUL"... Lumea nu duce lipsa de talente ! OK! Si Ponta are drepta te!

Adauga un comentariu

Random image