2019-05-25 20:09


Ponta: Modelul economic al PDL este "jefuim şi fugim"

 |  13:38
Ponta: Modelul economic al PDL este "jefuim şi fugim"

PreşedintelePSD, Victor Ponta, a declarat, marţi, la o dezbatere pe tema rolului statuluiîn economie, că modelul propus de actuala putere este "jefuim şifugim".

Pontaa afirmat, la dezbaterea organizată de departamnetele PSD, că PDL nu a propusniciun model coerent al statului, nici minimal, nici intervenţionist.

"Singurulmodel economic al PDL este după deviza «Jefuim şi fugim cu banii». GuvernulBăsescu-Boc a alocat patru miliarde de euro pentru a fi destinaţi exclusiv unorlucrări derulate prin Ministerul Dezvoltării. Sunt lucrări frumoase, dar pecare nu le vedem niciodată. Banii aceştia vor fi plătiţi în 2013-2014, deviitorul guvern. Acesta nu este un model economic, este un model strictclientelar", a spus Ponta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-02-13
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HAICUNOI
16 Dec 2010

DE la administratia FSN, FDSN, PDSR, PSD, CDR, PDL si pâna la descoperirile acestui individ, care se crede Cristofor Columb al constatarilor, deviza a ramas aceeasi: "JEFUIM SI FUGIM"! S-a schimbat ceva între timp: cursul devizelor(dolarul, euro, etc). Dar deviza si-a conservat validitatea! Oricum, "deviza" rimeaza cu "valiza"! Un smecher de la pedeleu l-a "alintat" pe Mr. Ponta: "PONTANACUL", sau "PONTANACKUL"... Lumea nu duce lipsa de talente! OK! Si Ponta are dreptate!
Random imageUltimele stiri


STARBAG