2017-01-19 02:18

ULTIMA ORA


Ponta nu vede UDMR în noua alianţă: Noi nu am făcut niciun fel de ofertă şi nici nu cred că vom face

 |  16:12
Ponta nu vede UDMR în noua alianţă: Noi nu am făcut niciun fel de ofertă şi nici nu cred că vom face

PreşedintelePSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă la Bistriţa,că partidul său nu a făcut niciun fel de ofertă UDMR să se alăture opoziţiei şică nici nu crede că va face întrucât sunt lucruri pe care PSD nu le poate ceda,transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Noinu am făcut niciun fel de ofertă UDMR şi nici nu cred că vom face noi, celpuţin PSD. Avem o anumită istorie a relaţiei noastre cu UDMR şi sunt lucruri pecare nu le vom ceda. Eu nu vreau să fiu Boc şi să fiu de acord să îmi cearăorice numai să mă ţină în funcţie. Cred că genul acesta de politică este opolitică antinaţională", a spus Victor Ponta.

LiderulPSD a adăugat că actualii guvernanţi îi "vând" pe toţi ca să îşipăstreze funcţiile.

"Spuncă Boc ne vinde pe noi toţi ca să îşi ţină funcţia. Nu este vina UDMR că cereextrem de mult. Este vina celui care dă mult mai mult decât este cazul. Înrest, UDMR are propriile foruri, au congres, vor decide singuri pe ce drum vormerge, dar eu continui să susţin ca un social-democrat ce sunt că atunci cândtai pensiile, le tai tuturor, şi cetăţenilor de etnie maghiară, cât şi celorromâni. Când firmele corecte nu pot să câştige niciun contract pentru că nuţi-l dă doamna Udrea îi afectează pe toţi. Dacă ţin cont de aceste lucruri,decizia celor de la UDMR de a rămâne sau nu alături de Boc sau Băsescu este odecizie corectă", a spus Ponta.

Întrebatcum va reacţiona PSD dacă iniţiativa de a se alătura opoziţiei vine din parteaUDMR, Ponta a spus că aşteaptă acel moment şi se va pronunţa atunci.

"Haideţisă vedem. Din punctul nostru de vedere, cei care au adus România în aceastăsituaţie foarte gravă sunt cei din PDL, Băsescu şi Boc, dar dacă vor fi încontinuare susţinuţi la putere, toţi cei care îi susţin trebuie să îşi asumeaceastă responsabilitate şi aici nu vorbesc de cei care au aflat peste noaptecă nu mai sunt social-democraţi şi liberali şi au trecut la PDL sau UNPR,vorbesc de UDMR. Trebuie să îşi asume această responsabilitate cu toateconsecinţele ei. Eu nu am discutat cu ei, nici nu cred că trebuie să am aceastădiscuţie. Ştiu că domnul Antonescu a discutat cu ei şi are sprijinul meu",a spus Ponta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-05-16Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image