2017-01-25 01:27


Ponta: Singura soluţie pentru ca Udrea să câştige Bucureştiul este să îl desfiinţeze

 |  16:22
Ponta: Singura soluţie pentru ca Udrea să câştige Bucureştiul este să îl desfiinţeze

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat,duminică, într-o conferinţă de presă, că singura soluţie pentru ca Elena Udreasă câştige Bucureştiul este să îl desfiinţeze, nu să îl restructurezeadministrativ.

Pontaa afirmat că nu USL a propus referendumul pentru desfiinţarea sectoarelor, ciPDL.

"Nu noi am vrut desfiinţarea sectoarelor, ci Elena Udrea.Singura soluţie ca Elena Udrea să câştige Bucureştiul este să îl defiinţeze, nusă îl restructureze administrativ. Indiferent că vor fi şase sectoare sautreizeci sau niciunul, pe Elena Udrea nu o va vota nimeni. Nu va câştiga înBucureşti decât dacă se modifică legea şi o numeşte Traian Băsescu", aspus preşedintele PSD.

PreşedintelePDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat, joi, că încă de la început a susţinutcă Legea Capitalei trebuie adoptată de Parlament, arătând că referendumul nuîşi atinge obiectivul urmărit de PDL de informare corectă a bucureştenilor,fiind un instrument de manipulare în mâna PSD şi PNL.

PreşedinteleTraian Băsescu a declarat, joi, la o conferinţă organizată de "ZiarulFinanciar", că nu este nevoie de realizarea unui referendum în Bucureşti,precizând că s-a exagerat şi că Parlamentul este cel care decide dacă sedesfiinţează sectoarele Capitalei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639247-01-29Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TEODOR
24 Mai 2011

Acum,nimeni nu-si mai asuma ideea referendumului!Dar cine a venit la Sorin Oprescu,cu propunerea,domnule Ponta?Nu cumva domnul Chiliman,aliatul PSD?
Random image