2019-04-26 03:05


Ponta: Soluţia preşedintelui privind Legea Pensiilor este cea corectă

 |  19:14

PreşedintelePSD, Victor Ponta, a declarat, joi, că soluţia adoptată de preşedintele TraianBăsescu de a cere reexaminarea Legii pensiilor este cea corectă politic şiconstituţional, menţionând că şeful statului a sancţionat implicit frauda dinParlament.

Ponta adeclarat, într-o conferinţă de presă, că soluţia adoptată de preşedinte este"politic şi constituţional corectă în acest moment".

El aprecizat că gestul lui Traian Băsescu a avut ca scop tocmai nepromulgarea legiişi găsirea unei soluţii care să evite criza politică.

Potrivitliderului PSD, Traian Băsescu a sancţionat "implicit" frauda dinParlament.

Ponta a maispus că soluţia adoptată de Traian Băsescu este şi "diplomatică".

El amenţionat că nu se aştepta ca Traian Băsescu să numere deputaţii care au votatlegea.

"Considerdecizia de azi a lui Băsescu un succes comun al celor care au luat atitudinefaţă de frauda din Parlament", a spus Ponta.

PreşedinteleTraian Băsescu a declarat, joi, că retrimite Parlamentului Legea sistemuluiunitar de pensii publice, solicitând stabilirea vârstei standard de pensionarela 63 de ani pentru femei.

Băsescu amenţionat că legea a venit la promulgare după ce a fost declaratăconstituţională de către Curtea Constituţională şi a fost semnată de ambiipreşedinţi ai Camerelor Parlamentului.

"Dinpunct de vedere al legalităţii, nu am nicio observaţie asupra legii", aprecizat Traian Băsescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638945-07-24
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


IULIA-TITINA
08 Oct 2010

Domnu'Ponta ,lasa presedintele,lasa camera,lasa suspendarea!!! Baga amendament la justitie=REFERENDUM pentru reintroducerea pedepsei cu moartea! Gandeste-te ca ai 2 copii si la cum creste infractionalitattea in tara asta,si legile sunt facute parca pentru criminali:cum a si zis de altfel ordinarul de la Craiova-ei si ce.iau 10 ani ca am omorat un prost-...mai bine,du-te si lucreaza la meseria de baza ;elaboreaza legi ,lupta si reintrodu pedeapsa cu moartea. Altfel,paraseste ,frate tara,ca de cand te stiu,practic nu ai facut nimic!!!
Random imageUltimele stiri


STARBAG