2017-01-17 05:00

ULTIMA ORA


Ponta susţine o dezbatere în termeni civilizaţi între Opoziţie şi Putere

 |  07:58
Ponta susţine o dezbatere în termeni civilizaţi între Opoziţie şi Putere

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Victor Ponta, a declarat, duminică seară, că dezbaterea dintre Opoziţie şi Putere se poate purta în termeni civilizaţi. De asemenea, copreşedintele Uniunii Social Liberale (USL) a adăugat că a primit cele mai multe felicitări dar şi critici, făcând referire la discursul său de la tribuna Parlamentului, susţinut pe 9 februarie.

Înainte ca noul premier să facă ceva bun sau rău, liderul PSD a apreciat ca este necesară o dezbatere, respectiv prezentarea celor 15 proiecte ale USL pentru viitoarea guvernare: "Am primit cele mai multe felicitări dar şi critici din viaţa mea. Balanţa cred că este spre pozitiv. Eu mi-am dorit altceva: ca dezbaterea publică din România să iasă din această fundătură irevocabilă de a discuta despre Ponta, Ungureanu, Antonescu, ci despre ce a propus Ponta. Eu am propus 15 proiecte sub această formă noului guvern. (...) Înainte ca premierul să facă nimic, eu trebuia să înjur? Să sar la bătaie? Cred că numai domnul Ungureanu avea de câştigat din treaba asta. Cred că se poate purta o dezbatere în termeni civilizaţi între Opoziţie şi Putere", a declarat Victor Ponta.

Preşedintele PSD a subliniat faptul că este unul dintre cei doi lideri ai unei alianţe cotate de sondaje ca fiind favorită în cursa pentru formarea unui nou guvern după alegeri.  "Nu cred că dacă ţipi ai dreptate", a adăugat acesta, precizând că: "Dl Antonescu are un obiectiv, de a fi candidatul USL şi de a fi preşedinte".

Privitor la disputele dintre preşedintele PNL Crin Antonescu şi preşedintele de onoare al PSD Ion Iliescu, Victor Ponta a declarat că fac parte din scenariul "suntem condamnaţi să rămânem împreună", mai ales că "nu există nicio variantă în afară de USL inclusiv de a guverna altfel", informează Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-03-04

TAGURI: Ponta, Ungureanu, PSD, USL, opoziţie, dezbatereComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image