2017-01-18 01:28

ULTIMA ORA


Ponta: Vom cere demisia Elenei Udrea, responsabilă de sistarea fondurilor UE pentru infrastructură

 |  15:25
Ponta: Vom cere demisia Elenei Udrea, responsabilă de sistarea fondurilor UE pentru infrastructură
Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat,marţi, la RFI, că partidul său va cere demisia ministrului Dezvoltării şiTurismului, Elena Udrea, care, în opinia sa, este responsabilă de sistareafondurilor europene pentru infrastructură.

"Vomcere în mod sigur demisia ministrului, pentru că Programul Operaţional Regionaleste gestionat de Ministerul Dezvoltării Regionale. Nu poţi să dai tottimpul vina pe alţii, că a fost Vasile Blaga sau altcineva înaintea ta. De doiani de zile o vedem mereu la televizor pe doamna Udrea tăind panglici pediverse drumuri şi alte acţiuni de acest gen. Acum, când a venit nota de plată,nu poţi să te dai deoparte pur şi simplu şi să spui că nu e treaba ta. E foarteclar că Ministerul Dezvoltării a gestionat foarte prost acest program, iar dacăexistă responsabilităţi individuale, indiferent de unde sunt ele, din parteaoricărei persoane, de la putere, din opoziţie, din structura tehnică, aceştiatrebuie să răspundă, de aceea avem structuri ale statului şi nu va fi dinpartea USL niciun fel de opoziţie faţă de acest lucru. Evident că vomcere demisia doamnei ministru, măcar pentru incompetenţă", adeclarat Ponta.

Întrebatdacă nu îi este incomod să stea la aceeaşi masă cu Liviu Dragnea, secretargeneral al PSD şi preşedinte al CJ Teleorman, despre care s-a scris că ar ficomis anumite reguli în proiectele cu bani europeni din judeţ, Victor Ponta arăspuns: "Absolut deloc, mai ales că CE nu a precizat care sunt acesteprobleme. CE vorbeşte de problemele de la minister şi de la ANRMAP, n-a spusnimic de judeţe. Mă simt extrem de inconfortabil că România pierde fondurieuropene şi că păstrăm gestionarea acestora la nivel extrem de centralizat şiextrem de politizat"


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639250-03-19Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image