2017-01-23 08:45


Ponta: Zoaiele aruncate de Băsescu nu mă mai ating

 |  14:46
Ponta: Zoaiele aruncate de Băsescu nu mă mai ating
Preşedintele PSD, Victor Ponta, adeclarat, marţi, că "zoaiele" aruncate de Traian Băsescu nu îl maiating, referindu-se la afirmaţiile făcute de preşedinte luni seară, la TVR 1,la adresa sa.

"Deceva timp nu mă mai ating zoaiele aruncate de Traian Băsescu asupra tuturor şinu intenţionez să cobor în mocirlă alături de el, pentru că în mocirlă Băsescuîntotdeauna câştigă", a afirmat preşedintele PSD.

El a adăugatcă declaraţiile lui Traian Băsescu referitoare la corupţia din vămi îl indicăpe acesta drept beneficiarul şpăgilor.

"Remarcfaptul că prin declaraţiile de aseară (luni - n.r.) referitoare la corupţia dinvămi, Băsescu ne-a convins pe toţi că de fapt banii ajung la el, iar cei carestrâng bani sunt protejaţi de el", a mai declarat Ponta.

"Suntobligat de Constituţie să am consultări cu toate partidele şi le-aş avea dacăar cădea Guvernul la moţiune. Dar domnul Ponta este copilot la o maşină. Dânsulmai participă la raliuri şi are sponsori necunoscuţi, deşi se prezintă a fi unsoi de fată mare, de Fecioara Maria. Cu sponsorii ăştia necunoscuţi a reuşit săajungă copilot. El stă în dreapta conducătorului. Cum poţi să conduci ţara cândla o maşină eşti doar copilot? Deci un om care n-are calităţi să conducă omaşină lungă de trei metri. Este copilot în maşina aia, nu-i dă nimeni volanulîn mână. Poţi să-i dai ţara în mână? Deci nu cred că domnul Ponta arematuritatea necesară să fie prim-ministru al României, nu în mandatul meu depreşedinte al României. Un preşedinte trebuie să fie responsabil cânddesemnează un prim-ministru", a spus Băsescu.

Pe de altăparte, Traian Băsescu a declarat că, dacă există un sistem mafiot de colectaredin vămi, acesta este sindicatul, şeful statului respingând, în acest context,acuzaţiile la adresa lui Vasile Blaga.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-07-08Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image