2018-11-18 12:17


Postul de televiziune România TV, executat silit sub supravegherea mascaţilor

 |  17:25
Postul de televiziune România TV, executat silit sub supravegherea mascaţilor

Postul de televiziune România TV a fost executat silit în urma demersurilor lui Elan Schwartzenberg (foto), la acţiune participând şi trupe ale Serviciului de Intervenţii şi Acţiuni Speciale din Poliţia Română, coordonate de şeful structurii Teodor Stânca.

Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, a confirmat prezenţa în teren a luptătorilor Serviciului de Intervenţii şi Acţiuni Speciale (SIAS) şi a şefului acestui serviciu, comisarul şef Teodor Stâncă, spunând că lichidatorul judiciar a solicitat prezenţa poliţiştilor pentru a supraveghea executarea silită.

Potrivit lui comisarului Ciocan, executarea silită a decurs fără incidente, părţile înţelegându-se amiabil.

Într-o scrisoare deschisă a redacţiei România TV, adresată premierului Mihai Răzvan Ungureanu şi ministrului de Interne Gabriel Berca, se afirmă că prezenţa trupelor SIAS constituie un abuz şi că şeful acestei structuri ar fi vorbit cu şeful Poliţiei Române, Liviu Popa, de pe telefonul omului de afaceri Elan Schwartzenberg.

Întrebat despre acest fapt, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, Christian Ciocan, a infirmat ca cei doi ar fi purtat vreo discuţie, spunând că inspectorul general al Inspectoratului general al Poliţiei Române se afla la o întâlnire cu şefii poliţiilor din Balcanii de Vest.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639560-06-13

TAGURI: romania tv, executat silit, mascati, Elan Schwartzenberg, Christian Ciocan
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...