2018-12-18 23:33


Preda: USL e departe de ce spuneau în sondaje

 |  12:20
Preda: USL e departe de ce spuneau în sondaje

Europarlamentarul PDL, Cristian Preda, interpretează rezultatele alegerilor parţiale de duminică în sensul infirmării procentului cu care USL a apărut în sondajele realizate în ultimele luni.

"Alegerile parţiale de ieri, din Neamţ şi Maramureş, ne vădesc faptul că USL este foarte departe de ceea ce spun sondajele de câteva luni încoace. Aroganţa PSD & PNL nu e justificată de mobilizarea alegătorilor. Întreaga atitudine a USL, de la crearea sa încoace, a fost bazată pe iluzia majorităţii câştigate la urne. Asta explică şi nonşalanţa cu care discută Ponta şi Antonescu despre suspendarea Preşedintelui, asta explică şi radicalismul atitudinii cotidiene a membrilor Opoziţiei", susţine Cristian Preda.

Duminică au avut loc alegeri parţiale în două colegii uninominale. Democrat-liberalii au câştigat colegiul 6 din Neamţ, vacantat prin decesul social-democratului Victor Surdu, în timp ce USL şi-a impus candidatul în colegiul 2 din Maramureş, rămas liber prin alegerea lui Cătălin Cherecheş ca primar la Baia Mare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-08-01
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PATRICK
22 Aug 2011

Singurii vinovati pentru acest rezultat scandalos sunt Crin Antonescu de la PNL si Victor Ponta de la PSD. In ultimul timp, imbatati de sondajele aparute in presa, dupa ce si-au impartit eventualele functii de Presedinte si Prim-Ministru, acestia nu mai fac nimic si asteapta cuminti alegerile viitoare. Unul se ocupa cu dormitul in front iar celalalt cu formula 1. Cineva spunea ca daca in competitie intra si Dan Diaconescu impreuna cu Oprea de la UNPR rezultatul ar fi fost catastrofal pentru alianta USL. Situatia din teren este cu totul alta decat cea din sondaje. Sa nu uitam ca majoritatea alegatorilor este formata din oameni ca țața Leana si nea Vasile care prefera un litru de ulei in schimbul promisiunilor USL. Pe de alta parte, tactica lui Basescu a dat rezultate bune. Oamenii se tem de puscarie pentru ca aproape toti sunt certati cu legea si din acesta cauza voteaza PDL datorita amenintarilor cu dosare la DNA. Dupa parerea mea, Antonescu si Ponta trebuiesc sa dispara din viata politica, cat mai urgent posibil, iar in locul lor sa vina la conducea celor doua partide oameni competenti, cu priza la public, care sa demonstreze concret ca sunt si vor fi capabili sa schimbe din radacini actuala mentalitate politica a romanilor.
GEORGE
22 Aug 2011

Are cineva vreo vina? Daca DA pai de ce? Eu cred ca stau altfel treburile. In Maramures nu a castigat candidatul PDL pt ca nu au putut fura sau mitui ca la Neamt. Cam asa stau lucrurile. Patrick: ai idee cum se ajunge presedinte de partid? Daca Antonescu sau Ponta a ajuns presedinti insemana ca au ceva compentente. Nici Basescu cand printr-un "puci" l-a inlaturat pe Roman nu era prea competent. Sunt satul de oameni cu priza la public, personal vreau un premier sa ia masuri bune pt. Romania nu unul care ia masuri de dragul presedintelui.
Random imageUltimele stiri


loading...