2018-11-18 23:33


Prejudicii de aproape 4 mil.lei, depistate la comercianţi din Bucureşti

 |  13:02
Prejudicii de aproape 4 mil.lei, depistate la comercianţi din Bucureşti

Ofiţerii serviciilor de investigare a fraudelor din sectoarele 4 şi 6 din Bucureşti au depistat prejudicii de aproape 4 mil la comercianţi din Capitală. Suspecţii sunt cercetaţi pentru evaziune fiscală şi delapidare.

S-a dispus începerea urmăririi penale împotriva lui G. Daniel de 44 de ani, din Bucureşti, care a achiziţionat legume şi fructe în scopul revânzării angro, fără a întocmi acte justificative şi fără a evidenţia în documentele contabile veniturile realizate, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale. Sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală, cercetările sunt continuate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor - Poliţia Sectorului 4, în condiţiile în care prejudiciul cauzat bugetului de stat, în valoare de 85.050,30 lei, nu a fost recuperat.

Totodată, s-a dispus începerea urmărirea penală împotriva lui T. Ramona, de 28 de ani, din Bucureşti, care, în perioada 01.04.2011 - 31.12.2011, a realizat în baza unor contracte fictive mai multe plăţi nejustificate, în calitate de angajat şi persoană împuternicită pe conturile unei societăţi comerciale.  Prejudiciul a fost estimat la 3.000.000 de lei, iar ancheta este condusă de ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Poliţiei Sectorului 6.

I. Alexandru de 25 de ani, P. Marian de 25 de ani, O. Alexandru de 28 de ani, O. Vasile de 31 de ani şi M. Giuseppe de 59 de ani, toţi din Bucureşti, complicii lui T. Ramona au fost identificaţi în urma cercetărilor.

Poliţişti din cadrul Serviciul de Investigare a Fraudelor Poliţia Sectorului 6, cu sprijinul celor din cadrul Serviciului Special de Intervenţie Rapidă, au descins la 9 adrese din Bucureşti, la data de 02.04.2012, fiind ridicate mai multe laptopuri, documente contabile şi contracte de prestări servicii, folosite la săvârşirea infracţiunilor. S-au emis şase mandate de aducere pentru învinuiţi, aceştia fiind aduşi la sediul Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Poliţiei Sectorului 6.

Sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de delapidare cu consecinţe deosebit de grave, în formă continuată şi de complicitate la delapidare cu consecinţe deosebit de grave, cu T. Ramona şi I. Alexandru în stare de reţinere, cercetările sunt continuate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor - Sector 6, informează Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639560-03-12

TAGURI: prejudiciu, comerciant, Bucureşti, infracţiune
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...