2017-01-19 11:02

ULTIMA ORA


Premierul anunţă eleborarea unei noi legi a sănătăţii

 |  17:22
Premierul anunţă eleborarea unei noi legi a sănătăţii

Premierul Emil Boc a anunţat că luni va discuta în coaliţia de guvernământ despre elaborarea unei noi legi a sănătăţii, punctând că aceasta nu va permite desfiinţarea SMURD.

“În privinţa legii sănătăţii, este foarte clar. Mâine voi discuta în coaliţie elaborarea unei noi legi a sănătăţii. Vreau să fie limpede şi clar pentru toţi românii: şi vechea lege şi viitoarea lege nu vor permite desfiinţarea SMURD, nu vor permite privatizarea sistemului de urgenţă, nu va plăti niciun român niciun leu din buzunar pentru intervenţii în situaţie de urgenţă. Deci, aceste lucruri rămân în continuare aşa cum sunt şi nu vor fi altele legiferate nici în viitoarea lege a sănătăţii, pe care, împreună cu Guvernul şi în parteneriat cu forţe politice şi cu societatea civilă, o vom elabora începând de mâine, după discuţia din coaliţie” a spus Emil Boc, după vizita făcută astăzi la Spitalul Floreasca jandarmului rănit la manifestaţia de sâmbătă seară din Piaţa Universităţii. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-01-26

TAGURI: Emil-Boc, SMURD, Guvern, Spitalul-Floreasca, Piata-UniveristatiiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ANABELA
15 Ian 2012

Felicitari d_le Premier! !!! Aveti coloana fe rtebrala > Multi ar f i de dorit sa va ur meze.. . Multi ar tre bui sa-si ceara scuze ptr. insultele aduse gratuit.. Poporul civil izat intelege situatia creata si o sa l e arate si celor car e au contribuit la aceasta deslantuire a raului ca au f ost instigati iar ei nu au avut putere de a judeca si s-au aruncat in bata ia bustii{ CUM S E ZICE} regretele sint tardive, stra inii ne critica. ei nu-si dau seama de gr avitatea situatiei & #123;EI ___CEI CARE AU URLAT} iar initia torii cauta putere cu forta.. Acest lucru este MURDAR... ce vor face>>???? NIMIC>> >> Puterea ramine ce lor care au fost ale si si nu se va tran smite prin forta prov ocatorilor de dezordine . SUCCES IN VIITORUL APROPIAT!!!!!!NU CEDATI IN FATA CELOR CARE FOLOSESC ANARHIA SI NU INTELIGENTA.

Adauga un comentariu

Random image