2016-10-24 06:37

ULTIMA ORA


Premierul anunţă eleborarea unei noi legi a sănătăţii

 |  17:22
Premierul anunţă eleborarea unei noi legi a sănătăţii

Premierul Emil Boc a anunţat că luni va discuta în coaliţia de guvernământ despre elaborarea unei noi legi a sănătăţii, punctând că aceasta nu va permite desfiinţarea SMURD.

“În privinţa legii sănătăţii, este foarte clar. Mâine voi discuta în coaliţie elaborarea unei noi legi a sănătăţii. Vreau să fie limpede şi clar pentru toţi românii: şi vechea lege şi viitoarea lege nu vor permite desfiinţarea SMURD, nu vor permite privatizarea sistemului de urgenţă, nu va plăti niciun român niciun leu din buzunar pentru intervenţii în situaţie de urgenţă. Deci, aceste lucruri rămân în continuare aşa cum sunt şi nu vor fi altele legiferate nici în viitoarea lege a sănătăţii, pe care, împreună cu Guvernul şi în parteneriat cu forţe politice şi cu societatea civilă, o vom elabora începând de mâine, după discuţia din coaliţie” a spus Emil Boc, după vizita făcută astăzi la Spitalul Floreasca jandarmului rănit la manifestaţia de sâmbătă seară din Piaţa Universităţii. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-01-26

TAGURI: Emil-Boc, SMURD, Guvern, Spitalul-Floreasca, Piata-UniveristatiiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ANABELA
15 Ian 2012

Felicitari d_le Premier!!!! Aveti coloana fertebrala > Multi ar fi de dorit sa va urmeze.. . Multi ar trebui sa-si ceara scuze ptr. insultele aduse gratuit.. Poporul civilizat intelege situatia creata si o sa le arate si celor care au contribuit la aceasta deslantuire a raului ca au fost instigati iar ei nu au avut putere de a judeca si s-au aruncat in bataia bustii{ CUM SE ZICE} regretele sint tardive, strainii ne critica. ei nu-si dau seama de gravitatea situatiei {EI ___CEI CARE AU URLAT} iar initiatorii cauta putere cu forta.. Acest lucru este MURDAR... ce vor face>>???? NIMIC>>>> Puterea ramine celor care au fost alesi si nu se va transmite prin forta provocatorilor de dezordine. SUCCES IN VIITORUL APROPIAT!!!!!!NU CEDATI IN FATA CELOR CARE FOLOSESC ANARHIA SI NU INTELIGENTA.

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

O asistentă a murit după ce i s-a făcut rău la muncă O asistentă din Ploiești a murit vineri dimineață la Spitalul Județean după ce i s-a făcut... 21 Oct 2016 | (0)
Autoritățile se pregătesc de cutremur cu ajutor de la japonezi Spitalul Colțea din Capitală va face parte dintr-un proiect pilot prin care urmează să fie... 10 Oct 2016 | (1)