2018-12-12 10:09


Preşedintele german, agresat de un român care a atacat în trecut alţi doi preşedinţi germani - VIDEO

 |  13:34
Preşedintele german, agresat de un român care a atacat în trecut alţi doi preşedinţi germani - VIDEO

Bărbatulcare l-a atacat joi cu ouă pe preşedintele Germaniei, Christian Wulff, esteacelaşi român care i-a atacat în anii anteriori şi pe foştii preşedinţi germaniHorst Koehler şi Johannes Rau, relatează publicaţia Bild, în ediţiaelectronică.

PreşedinteleGermaniei, Christian Wulff, a fost atacat cu ouă joi, din motive încănecunoscute, în cursul unei vizite la Wiesbaden (vest). Preşedintele este bine,dar costumul său a fost pătat, a comunicat poliţia germană.

Agresorul,Adrian V., este un inginer român în vârstă de 48 de ani care locuieşte înoraşul vecin Offenbach, precizează Bild. El a fost reţinut de poliţie pentruscurt timp, în urma incidentului.

Potrivitziarului Bild, Adrian V. a mai atacat alţi doi preşedinţi germani în trecut,respectiv pe Horst Koehler şi Johannes Rau.

La14 octombrie 2007, românul a încercat să-l atace pe preşedintele Germaniei dela acea vreme, Horst Koehler, pe care l-a apucat de revere, înainte de a fiîndepărtat de gărzile de corp ale acestuia.

Koehler,care nu a fost rănit, părăsea o ceremonie de premiere de la Târgul de Carte dinFrankfurt, împreună cu soţia sa, în momentul în care românul a încercat să îlatace. Gărzile de corp l-au imobilizat imediat pe agresor. Românul a fostreţinut pentru scurt timp, fiind eliberat după ce a fost interogat, a precizatatunci poliţia.

"Nua putut să îl atingă pe preşedinte decât pe revere, însă gărzile de corp l-auimobilizat imediat", a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei."Bărbatul părea confuz (...). Evident, încerca să atragă atenţia asuprasa, din cauza problemelor cu chiria", a adăugat acesta.

La19 noiembrie 2002, Adrian V. l-a atacat pe preşedintele german de la aceavreme, Johannes Rau. Românul a fost şi atunci îndepărtat de gărzile de corp alepreşedintelui german, reţinut şi ulterior eliberat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-09-08
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...