2017-01-24 07:05


Preşedintele PNL Vâlcea cere demiterea prefectului Petre Ungureanu

 |  11:13
Preşedintele PNL Vâlcea cere demiterea prefectului Petre Ungureanu

Cristian Buican, preşedinte al PNL Vâlcea a cerut vineri demiterea prefectului Petre Ungureanu. Deputatul liberal îl acuză pe prefect de atitudine iresponsabilă şi 'ameninţări violente asupra opoziţiei'.

'Prefectul de Vâlcea, democrat-liberalul Petre Ungureanu revine din nou cu o declaraţie şocantă. Reprezentantul Guvernului în teritoriu a declarat ca parlamentarii USL ar merita o ciomăgeala cu lopata, dacă în politică ar putea fi aplicate metodele de corecţie marinăreşti. Nu pentru ca ar avea ceva personal cu politicienii Opoziţiei, ci drept corectură pentru faptul ca dau găuri cu burghiul în ,,barca' preşedintelui Traian Băsescu. Acelaşi personaj le transmite liderilor USL ca la alegerile locale si parlamentare, el va fi cel care le va numara voturile. Este obligaţia mea de a cere demiterea reprezentantului guvernului în teritoriu pentru iresponsabilitate, ameninţare violentă a opoziţiei şi autodenunţul privind fraudarea alegerilor', a explicat preşedinte al PNL Vâlcea.

Într-o declaraţie publică, prefectul de Vâlcea spunea la începutul acestei săptămâni că 'parlamentarii USL sunt în grevă, dar îşi iau banii'. 'Demisionează, dar din 300 a plecat doar unul, doamna Săftoiu. Presedintele României ne-a spus că nevoie ar fi de solidaritate, de ordine si de disciplină pentru a trece prin criză, deoarece eu care conduc barca, asta e pasiunea mea, dacă ai un zurliu în barcă, când e val, pentru că e nebun, pentru ca e băut sau pentru că vrea să facă pe nebunul în faţa fetelor, îi dai o lopata în cap şi-l linişteşti', a declarat atunci Ungureanu.

Totodată, prefectul de Vâlcea a declarat că 'remarcă în continuare autismul parlamentarilor de opoziţie'. 'Din păcate pentru acest judeţ, acesta are ghinionul să aibă parte de o opoziţiei care are pretenţia că l-ar conduce după viitoarele alegeri. Nimic mai rău, mă îngrozesc mai mult în plan personal ca acest judeţ să fie blestemat încât să beneficieze de astfel de oameni. În afara unui rictus în loc de zâmbet la unul dintre liderii opoziţiei mai de la munte şi a unui urlet continuu a celuilalt de la brazdă judeţul Vâlcea nu a beneficiat de nimic de pe urma acestora.Aceşti au obligaţii morale şi constituţionale faţă de acest judeţ nu doar de o propagandă plătită din bani publici', a explicat acesta.

Preşedintele PNL Vâlcea a depus o plângere la ANI în  2011, cu privire la averea prefectului, acuzându-l în repetate rânduri de comportament abuziv faţă de primarii USL din judeţ, în condiţiile în care cei doi lideri ai judeţului se află în conflict de doi ani, scrie Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-01-29

TAGURI: Cristian_Buican, PNL, Petre_Ungureanu, VâlceaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TAYLOR
10 Feb 2012

Exista posibilitatea ca Ponta sa colaboreze cu noul guvern, dat fiind faptul ca e o generatie tanara care tine fraiele tari si care poate sa faca ceva. Se incadreaza si dumnealui in media de varsta a noului guvern.x
ALINA256
10 Feb 2012

AM INCREDERE IN GUVERNUL UNGUREANU CA VA CONTINUA BUNA POLITICA DUSA DE CATRE GUVERNUL BOC. GUVERNUL DIN URMA ISI ARE LA LOC DE CINSTE MERITUL DE A CREA STABILITATEA ACESTEI TARI IN RAPORT CU MULTE ALTELE INTR-O PERIOADA DE CRIZA MONDIALA.
STAN
10 Feb 2012

PDL demonstreaza inca odata ca are oameni de valoare in partid si ca acestia pot oricand sa conduca cu success destinele Romaniei. Eu voi vota cu adevarata dreapta romaneasca, cea care promoveaza munca si meritocratia. Jos USL!
Random image