2018-12-14 12:09


Președintele sirian sfidează apelurile occidentalilor

 |  07:14
Președintele sirian sfidează apelurile occidentalilor

Bashar al-Assad, a afirmat duminică că apelurile occidentalilor care îi cer plecarea sunt „fară valoare”. Președintele sirian a făcut acestă declarație în cursul unui interviu difuzat la postul naţional de televiziune. 

„Abtinându-ne să reactionam, putem sa le spunem ca afirmațiile lor sunt fără valoare”, a declarat Assad. În opinia acestuia, „asemenea afirmații nu pot fi făcute la adresa unui președinte ales de poporul sirian și care nu a fost instalat de occidentali, un președinte care nu a fost fabricat în Statele Unite”, a adaugat liderul sirian, conform Agerpres.

Aliații occidentali și președintele american, Barack Obama, i-au cerut explicit pentru prima data, lui Bashar al-Assad să parăsească puterea și au intensificat sancțiunile împotriva regimului acestuia dupa cinci luni de represiune brutală și sângeroasă a protestatarilor din Siria.

Secretarul general adjunct al ONU, Lynn Pascoe, susține că peste 2.000 de persoane au fost ucise de forțele regimului de la declanșarea represiunii, din 15 martie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-07-31
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...