2016-12-02 20:02

ULTIMA ORA


Preşedintele Uniunii Notarilor Publici, decorat de Traian Băsescu

 |  12:41
Preşedintele Uniunii Notarilor Publici, decorat de Traian Băsescu

Pentru 'îndeplinirea actului de justiţie şi consolidarea statului de drept', preşedintele Traian Băsescu l-a decorat, sâmbătă, pe preşedintele Uniunii Naţionale a Notarilor Publici din România, Dumitru Viorel Mănescu, cu Ordinul Naţional 'Steaua României' în grad de Ofiţer.

Totodată, la inaugurarea noului Centru de Conferinţe al Notariatului Român 'Auditorium Pallady', preşedintele a decorat-o şi pe Doina Rotaru, preşedintele Camerei Notarilor Publici Bucureşti, cu Ordinul Naţional 'Serviciul Credincios' în grad de Ofiţer. 'Acordarea acestor două înalte decoraţii ale statului român persoanelor dvs. este, de fapt, semnul de mulţumire pentru tot corpul notarilor publici din România. Dar asta nu înseamnă că dacă voi primi propuneri de decorare pentru alţi notari nu o voi face, este austeritate, dar nici să avem doar două decoraţii', a glumit președintele.

La eveniment au fost prezenţi ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu şi cel al Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, potrivit Agerpres. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-03-20

TAGURI: Viorel_Mănescu, Băsescu, notariComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Băsescu a votat ca cetățean moldovean Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a votat duminică în alegerile prezidenţiale... 13 Noi 2016 | (0)
Băsescu: PSD nu poate fi un partener al PMP Preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), Traian Băsescu, a declarat marţi, la Braşov,... 15 Noi 2016 | (5)