2017-01-20 18:11

ULTIMA ORA


Preşedinţia PSD Bucureşti urmează să fie preluată de Ecaterina Andronescu

 |  10:37
Preşedinţia PSD Bucureşti urmează să fie preluată de Ecaterina Andronescu

Ecaterina Andronescu vicepreşedintele PSD urmează să fie numită, la Comitetul Executiv de astăzi, preşedinte interimar al PSD Bucureşti, au declarat, pentru Mediafax, surse din partid.

Propunerea ca Ecaterina Andronescu să preia, interimar, preşedinţia PSD Bucureşti va fi făcută de Victor Ponta, sub argumentul pregătirii alegerilor locale care vor avea loc la începutul lui iunie.

PSD Bucureşti este condus, din iulie anul trecut, de un birou coordonator format din Victor Ponta, Adrian Năstase, Ion Iliescu, Rodica Nassar, Ecaterina Andronescu.

Conducerile unor filiale de sector au fost şi ele înlocuite, coordonarea lor fiind preluată de vicepreşedinţi ai partidului. De asemenea, Eugen Bejinariu a preluat, interimar, atribuţiile de secretar executiv al PSD Bucureşti.

În PSD Bucureşti nu s-au organizat alegeri interne după înlocuirea lui Marian Vanghelie de la conducerea organizaţiei, surse din partid susţinând că principalii lideri ai PSD nici nu intenţionează acest lucru până la alegerile locale din iunie.

PSD nu a desemnat, oficial, candidaţii la primăriile sectoarelor Capitalei şi nici nu a finalizat sondajele pe baza cărora, conform Acordului USL, se vor stabili candidaţii între PSD, PNL şi PC.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-01-06

TAGURI: presedintia psd, ecaterina andronescuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

BATMAN
08 Feb 2012

Daca nici cu noul cabinet de ministrii si cu noul prim ministru USL-ul nu vrea sa colaboreze atunci eu sunt de parere ca ar trebuii sa plece definitiv din Parlament si sa faca loc altora care chiar doresc schimbarea tarii nu doar vrajeli si proteste de doi lei.
SOC
08 Feb 2012

Ce face USL confiscând revendicările străzii? Le demonstrează românilor că PSD şi PNL sunt surde la vocea lor, că agenda populaţiei cu agenda politică a opoziţiei nu au nimic în comun.
MADALINA
08 Feb 2012

O decizie foarte buna de a lasa tineri in fata partidului, de a aduce forte proaspete in viata politica actuala. Cei de la PDL dovedesc o gandire foarte justa si multa tarie de caracter. Multa bafta noilor ministri

Adauga un comentariu

Random image