2018-12-10 08:35


Primarul Braşovului, audiat la DNA

 |  11:19
Primarul Braşovului, audiat la DNA

Primarul Braşovului, George Scripcaru, este audiat la DNA, miercuri dimineaţa, în calitate de martor, în dosarul în care este arestat preventiv fostul şef al OPC Braşov, Ionel Spătaru, acuzat de luare de mită.

După ce a primit 60.000 de euro de la administratorul unei societăţi, Comisarul şef al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Braşov, Ionel Spătaru, a fost reţinut pe 12 octombrie de procurorii anticorupţie pentru luare de mită.

În perioada iulie – octombrie 2011, în calitate de şef al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Braşov, Ionel Spătaru a pretins de la o persoană denunţătoare, administrator al unei societăţi comerciale, suma de 300.000 lei în scopul emiterii unei autorizaţii de funcţionare. La data de 12 octombrie 2011, Spătaru a primit din suma pretinsă, prin intermediari, 60.000 de euro, în două tranşe, ceea ce a determinat procurorii sa treacă la constatarea infracţiunii flagrante. În această anchetă procurorii DNA au colaborat cu ofiţeri din cadrul Serviciului Român de Informaţii – Secţia Judeţeană Braşov şi Structura de securitate internă. Spătaru a fost arestat preventiv, printr-o decizie rămasă definitivă la Curtea de Apel Bucureşti, pe 19 octombrie, după ce înițial a fost reţinut pentru 24 de ore, potrivit realitatea.net.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-01-18

TAGURI: George Scripcaru, DNA, Brașov, Ionel Spătaru
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...