2018-10-18 04:41


Primarul Clujului, exclus din PDL

 |  10:51
Primarul Clujului, exclus din PDL

Conducerea filialei judeţene Cluj a PDL a anunţat, vineri, că preşedintele PDL Cluj-Napoca, primarul Sorin Apostu, a fost suspendat din partid după ce Curtea de Apel Cluj a dispus arestarea sa preventivă.

Conducerea PDL Cluj transmite, printr-un comunicat, că, indiferent de ceea ce se întâmplă în aceste zile, lui Sorin Apostu îi sunt recunoscute eforturile aduse pentru consolidarea organizaţiei judeţene a formaţiunii.

"PDL Cluj a luat act de decizia Curţii de Apel Cluj cu privire la domnul primar al municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu. De-a lungul celor peste zece ani, Sorin Apostu a fost unul dintre cei care au contribuit la consolidarea PDL Cluj şi, indiferent de ceea ce se întâmplă în aceste zile, rămân proiectele pe care domnia sa le-a realizat pentru municipalitatea clujeană. Din punct de vedere juridic, domnia sa se bucură, mai departe, de prezumţia de nevinovăţie, care este o problemă ce ţine de apanajul justiţiei. Sub aspect politic, sunt aplicabile dispoziţiile articolului 23, litera c, din Statutul PDL, coroborate cu articolul 4, alineat 3, din Codul Etic, fiind suspendat de drept din calitatea de membru al PDL Cluj", se precizează în comunicatul PDL, potrivit Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-09-27

TAGURI: Apostu, PDL
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...