2017-01-23 19:00


Primarul din Drobeta Turnu Severin, implicat în accident rutier

 |  10:38
Primarul din Drobeta Turnu Severin, implicat în accident rutier

Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Constantin Gherghe, a ajuns la spital pentru investigaţii, joi dimineaţă, în urma unui accident rutier petrecut în centrul oraşului, după ce maşina în care se afla a fost lovită de un autoturism care nu a acordat prioritate.

În momentul accidentului Constantin Gherghe se afla pe locul din dreapta al autoturismului de serviciu, condus de un angajat al Primăriei. Autoturismul a fost lovit din partea stângă, fiind proiectat într-un stâlp, iar  şoferul maşinii s-a ales cu o leziune la cap.

Accidentul s-a produs după ce o altă maşină, al cărei şofer nu a acordat prioritate, a intrat în maşina în care se afla primarul. "Conducătorul unui autoturism Renault Laguna, înmatriculat în Franţa, nu a respectat indicatorul "Stop" şi a lovit autoturismul Ford Mondeo în care se afla primarul, maşina lovită fiind proiectată într-un stâlp", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, inspector Nicolae Lohon.

În urma investigaţiilor medicale s-a stabilit că primarul are un traumatism la cot care "nu pune probleme", edilul fiind totuşi supus testului de politraumă pentru a se asigura că nu are alte afecţiuni. Acesta va părăsi spitalul în cursul zilei de joi.

Angajatul Primăriei care conducea autoturismul are un traumatism la faţă şi va mai rămâne internat în Spitalul Judeţean de Urgenţă aproximativ 24 de ore pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și i-au suspendat dreptul de a conduce șoferului vinovat de accident, potrivit Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-06-27

TAGURI: Turnu Severin, Constantin Gherghe, accidentComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image