2017-01-17 04:57

ULTIMA ORA


Primarul Snagovului rămâne în arest

 |  15:01
Primarul Snagovului rămâne în arest

Primarul Snagovului, Apostol Muşat, rămâne în arest, a decis Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ), care a admis recursul procurorilor anticorupţie împotriva hotărârii din 5 ianuarie a Curţii de Apel Bucureşti (CAB), prin care edilul era eliberat sub control judiciar. Decizia instanţei supreme este definitivă.

Pe 5 ianuarie, Curtea de Apel Bucureşti a decis să admită cererea de eliberare sub control judiciar a primarului localităţii ilfovene, Apostol Muşat, însă procurorii au făcut recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Totodată, magistraţii CAB au decis pe 5 ianuarie să înlocuiască arestarea în cazul primarului cu interdicţia de a părăsi ţara.

Apostol Muşat a fost arestat la 22 decembrie 2011 pentru fapte de corupţie. Alături de el au fost arestaţi primarul localităţii Jilava, Adrian Mladin, vicepreşedintele CJ Ilfov, Gheorghe Roman, şi finul edilului din Jilava, Ovidiu Szasz. În cazul a doi notari, Roxana Curpene şi Eugenia Cuţaru, instanţa a decis cercetarea în libertate.

Primarii comunelor Jilava şi Snagov au cerut de la o persoană, denunţător în dosar, peste 1,5 milioane de euro, pentru a alcătui un plan parcelar, astfel încât acesta să poată intabula un teren de 23,8 hectare situat în extravilanul comunei, pe care să-l vândă ulterior, a informat DNA. Cei doi primari au fost ridicaţi la 20 decembrie şi duşi la DNA pentru audieri.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-11-29

TAGURI: primar, arest, snagovComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image