2019-05-25 20:16


Primul album postum Michael Jackson, vândut în 3 milioane de copii în prima săptămână de la lansare

 |  16:24
Primul album postum Michael Jackson, vândut în 3 milioane de copii în prima săptămână de la lansare

"MICHAEL",primul album postum al lui Michael Jackson, s-a vândut în peste trei milioanede copii pe plan mondial în prima săptămână de la lansare, informeazăaccesshollywood.com.

Deşiînregistrează vânzări spectaculoase pe plan mondial, albumul"MICHAEL" nu a ajuns deocamdată pe prima poziţie în topul Billboard200.

Înaceastă săptămână, primele două poziţii în topul Billboard al albumelor suntocupate de "Speak Now", lansat de Taylor Swift, respectiv "TheGift", lansat de Susan Boyle.

PotrivitNielsen SoundScan, "Speak Now" s-a vândut în 259.000 de copii, iar"The Gift" s-a vândut în 254.000 de copii.

Albumul"MICHAEL" a debutat pe poziţia a treia în Billboard 200, cu 228.000de unităţi.

Deşinu ocupă prima poziţie în topul Billboard, albumul fostului "rege almuzicii pop" s-a vândut în peste trei milioane de copii pe plan mondial."MICHAEL" a debutat pe prima poziţie în topul albumelor din Germania,Italia, Suedia şi Olanda şi a intrat direct în Top 5 în Marea Britanie,Japonia, Franţa, Belgia şi Danemarca.

"MICHAEL",primul material discografic ce apare pe piaţă după moartea lui Michael Jackson,a fost lansat pe 14 decembrie.

Laînceputul lunii noiembrie, Sony Music a dezvăluit câteva detalii despre cele 10piese incluse pe albumul "Michael", primul material de studio almegastarului, după "Invincible", lansat în 2001. Trei dintre piesereprezintă duete ale cântăreţului american cu muzicieni de prim rang:"Hold My Hand" (Featuring Akon), "Monster" (Featuring 50Cent) şi "(I Can't Make It) Another Day" (Featuring Lenny Kravitz).

MichaelJackson a murit pe 25 iunie 2009, la Los Angeles, la vârsta de 50 de ani, înurma unui stop cardiac cauzat de o supradoză de medicamente.

Înperioada 1 octombrie 2009 - 1 octombrie 2010, cântăreţul american a generatvenituri de 275 de milioane de dolari, ocupând prima poziţie în topul celor maibogate celebrităţi care nu mai sunt în viaţă, alcătuit anul acesta de revistaForbes.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-05-27
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


STARBAG