2016-10-29 02:38

ULTIMA ORA


Prinși cu două tone de materiale pirotehnice fără autorizaţie

 |  11:09
Prinși cu două tone de materiale pirotehnice fără autorizaţie

Jandarmii au confiscat vineri peste două tone de materiale pirotehnice de la două persoane, între care un cetăţean chinez, care nu aveau autorizaţiile necesare. Cei doi încărcau mai multe cutii în două autovehicule, în zona unui depozit de pe Şoseaua Colentina din București.

O patrulă a depistat, vineri dimineaţă, în jurul orei 04.00, în zona unui depozit de pe Şoseaua Colentina, două persoane care încărcau 146 de cutii în două maşini, potrivit unui comunicat al Jandarmeriei Capitalei. În cutii se aflau peste două tone de materiale pirotehnice, iar cei doi nu aveau autorizaţiile legale pentru a deţine sau transporta astfel de materiale.

Marfa a fost confiscată, iar celor două persoane le-au fost întocmite actele premergătoare pentru infracţiunea de deţinere fără drept de obiecte pirotehnice, potrivit Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-07-06

TAGURI: pirotehnic, autorozație, jandarmiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Iohannis, după manifestațiile unioniștilor: Jandarmii au fost puțin nervoși Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la Satu Mare, că vina pentru incidentele din Piaţa... 24 Oct 2016 | (0)
Ministrul de Interne: Jandarmii au procedat corect. Este anchetat un singur incident Ministrul Internelor, Dragoș Tudorache, a susținut luni o conferință de presă în care a... 24 Oct 2016 | (0)