2018-07-16 11:57


Prinși la furat benzină din rezervoare

 |  15:10
Prinși la furat  benzină din rezervoare

Trei tineri au fost depistaţi de jandarmi, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în municipiul Constanţa, după ce, cu o bormaşină, au găurit rezervoarele mai multor autoturisme parcate pe stradă şi au furat benzina din acestea.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Constanţa, Sorin Trancă, în jurul orei 3,00, jandarmii unui echipaj aflat în patrulare pe strada Frigului au simţit un miros puternic de benzină şi, după cercetarea zonei, au văzut că din rezervoarele a două maşini, parcate la o distanţă de circa 15 metri una de cealaltă, se scurgea combustibil.

Patrula a cerut ajutorul unui echipaj auto al IJJ şi, în scurt timp, pe o altă stradă a cartierului a fost depistat un autoturism înmatriculat în Bulgaria în care se aflau trei persoane suspecte. ''La apropierea de maşina respectivă, şoferul a demarat în trombă, dar a fost blocat după aproximativ 50 de metri după nenumărate somaţii prin voce şi semnale acustice'', a precizat, printr-un comunicat remis presei, reprezentantul IJJ. Jandarmii au găsit în autoturism şapte bidoane cu capacitatea totală de peste 40 de litri în care era benzină şi o bormaşină, suspecţii recunoscând că găureau rezervoarele autovehiculelor pentru a fura combustibil.

Cei trei bărbaţi, doi de 19 ani şi unul în vârstă de 32 de ani, au fost preluaţi de poliţişti pentru continuarea cercetărilor. Din primele verificări efectuate de aceştia a reieşit că, în aceeaşi noapte, suspecţii au furat benzina şi dintr-un al treilea autoturism.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-12-11

TAGURI: tineri, prinsi, benzina, furata

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova