2017-01-24 11:15


Prinţul Charles se va întâlni cu Elena Udrea în judeţul Covasna

 |  15:00
Prinţul Charles se va întâlni cu Elena Udrea în judeţul Covasna

Prinţul Charles, aflat într-o vizită privată înTransilvania, se va întâlni, marţi, cu ministrul Dezvoltării Regionale şiTurismului, Elena Udrea, în judeţul Covasna, au declarat surse oficiale.

Potrivitunor surse oficiale, prinţul Charles se află, de duminică seară, în judeţulCovasna, cel mai probabil la conacul contelui Kalnoki Tibor de la Micloşoara.

Surselecitate au spus că, marţi,Prinţul Charles se va întâlni cu ministrul Turismului, Elena Udrea, în judeţulCovasna, întrevederea având caracter neoficial.

PrinţulCharles ar putea vizita şi Valea Zălanului, din judeţul Covasna, unde are ocasă.

MoştenitorulCoroanei Marii Britanii se află într-o vizită privată în Transilvania în cursulcăreia s-a întâlnit, duminică după-amiază, cu fermierii din zona localităţiiSaschiz, judeţul Mureş, unde a mai venit în urmă cu cinci ani.

Primarullocalităţii Saschiz, Ovidiu Şoaită, a declarat corespondentului MEDIAFAX căprinţul Charles a ajuns în localitate duminică, în jurul orei 16.30, şi a stataproximativ o oră.

Ela vizitat un punct de colectare şi procesare a laptelui modernizat la standardeeuropene cu bani de la guvernul norvegian şi s-a întâlnit cu fermierii dinzonă.

Primarula precizat că punctul de colectare şi prelucrare a laptelui aparţine AsociaţieiCrescătorilor de Taurine din Saschiz, în zonă fiind alte opt astfel de centremodernizate în localităţile Archita şi Vânători.

OvidiuŞoaită a precizat că prinţul Charles acordă atenţie micilor fermieri dinîntreaga lume şi consideră produsele bio "o speranţă pentru toţi".

Întimpul întâlnirii cu fermierii, prinţul Charles a băut un pahar cu suc şi unulcu rachiu.

Dinjudeţul Mureş prinţul Charles a plecat în judeţul Covasna.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-11-20Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image