2018-07-19 06:46


Prinţul Charles va fi primit luni de Traian Băsescu şi Victor Ponta

 |  15:41
Prinţul Charles va fi primit luni de Traian Băsescu şi Victor Ponta

Prinţul Charles al Marii Britanii, care efectuează o vizită privată în România, va fi primit luni de preşedintele Traian Băsescu şi de premierul Victor Ponta.

Administraţia Prezidenţială a anunţat că Prinţul Charles va fi primit luni la ora 11.30 la Palatul Cotroceni de către  preşedintele Traian .

De asemenea la ora 12.30, primul-ministru Victor Ponta are programată, la Palatul Victoria, o întâlnire cu moştenitorul coroanei britanice, după cum a informat Biroul de presă al Guvernului.

Prinţul Charles al Marii Britanii a sosit miercurea trecută într-o vizită privată în România, unde îşi petrece câteva zile de vacanţă.

În ultimii ani moştenitorul coroanei britanice vine în fiecare primăvară în România. Anul trecut în luna mai  el a petrecut mai multe zile la Valea Zălanului, în judeţul Covasna, un cătun cu 150 de locuitori din zona Baraolt, unde a cumpărat trei clădiri vechi de peste o sută de ani, pe care le-a renovat şi le-a transformat în reşedinţă temporară.

Preocupat de conservarea monumentelor istorice, prinţul Charles s-a implicat în ultimii ani într-un program de reabilitare a mai multor sate săseşti întemeiate în Transilvania în secolul al XII-lea, dintre care o parte figurează în patrimoniul UNESCO.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-10-03

TAGURI: printul charles, romania, victor ponta, traian basescu

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova