2018-07-18 23:29


Prinţul Charles va fi primit luni, la Palatul Cotroceni, de preşedintele Traian Băsescu

 |  15:20
Prinţul Charles va fi primit luni, la Palatul Cotroceni, de preşedintele Traian Băsescu

Preşedintele Traian Băsescu îl primeşte luni, la 11,30, la Palatul Cotroceni, pe prinţul Charles, care efectuează o vizită privată în România.

Prinţul Charles al Marii Britaniia sosit miercuri după-amiază într-o vizită privată în ţara noastră pentru a petrece câteva zile de vacanţă.

Preşedinta Fundaţiei “Mihai Eminescu”, Caroline Fernolend, a declarat, pentru Agerpres, că este posibil ca prinţul Charles să ajungă la reşedinţa sa din localitatea covăsneană Valea Zălanului, dar şi în localitatea Viscri, din judeţul Braşov, unde are o proprietate la care se fac lucrări de renovare. Potrivit acesteia, prinţul Charles va sta în România până luni.

De câţiva ani, moştenitorul coroanei britanice vine în fiecare primăvară în România. Ultima sa vizită a avut loc în luna mai a anului trecut, când a petrecut mai multe zile la Valea Zălanului, un cătun cu doar 150 de locuitori din zona Baraolt, unde a cumpărat trei clădiri vechi de peste o sută de ani, pe care le-a renovat şi le-a transformat în reşedinţă temporară.

Preocupat de conservarea monumentelor istorice, prinţul Charles s-a implicat în ultimii ani într-un program de reabilitare a mai multor sate săseşti întemeiate în Transilvania în secolul al XII-lea, dintre care o parte figurează în patrimoniul UNESCO.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-09-10

TAGURI: printul charles, traian basescu, palatul cotroceni, viscri

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


BARUCH HASHEM
09 Iun 2012

Cine se aseamana , se aduna ! Normal ca o javra se va alatura altei javre ! Un sionist nu se poate uni decat cu un alt sionist sau francmason din gashca criminala a lui Rothschild , Rockefeller, Geithner... promotorii exterminarii masei globale in proportie de 90% ! Oricum casa regala a Marii Britanii este preconizat sa ne ofere un mini imparat global ce va face ravagii apocaliptice , de dragul N.O.M. luciferiene , in slujba caruia se afla toti sionistii si masonii blestemati, cei mai nenorociti oameni ai tuturor timpurilor !
Random imageUltimele stiri

Apa Nova