2017-01-20 01:29

ULTIMA ORA


Priveghi cu manele la casa victimei din Bărbuleşti

 |  11:02
Priveghi cu manele la casa victimei din Bărbuleşti

La priveghiul bărbatului împuşcat în timpul conflictului petrecut duminică seară la Bărbuleşti sute de persoane şi lăutari au cântat manele toată noaptea. Victima va fi înmormântată joi, iar principalul suspect va fi dus la Tribunalul Ialomiţa, cu propunerea de arestare preventivă.

Câteva sute de persoane s-au adunat la priveghi, în noaptea de marţi spre miercuri, la locuinţa bărbatului ucis și au încins grătarul în curte, petrecând cu lăutarii care au cântat manele toată noaptea.

Mama bărbatului decedat și câteva femei au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au leşinat în timpul priveghiului. Una dintre acestea a fost dusă cu o ambulanţă la Spitalul Municipal Urziceni, însă nu a necesitat internarea.

Pentru a preveni izbucnirea unui nou conflict, poliţiştii şi jandarmii supraveghează zona în care se află locuinţa bărbatului decedat şi a celui suspectat că l-a ucis.

Rudele suspectului au părăsit locuinţa încă de duminică seară, de teama unei răzbunări, casa familiei Chelu fiind închisă cu lacăte.

Daniel Chelu, principalul suspect, a fost reţinut pentru 24 de ore pentru omor calificat și va fi dus la miercuri Tribunalul Ialomiţa cu propunerea de arestare preventivă. Acesta ar fi nevinovat, iar bărbatul ucis a fost împuşcat chiar de fratele său, potrivit tatăl suspectului, Vasile Chelu, care a plecat la Slobozia. Tatăl suspectului a explicat că victima a tras în fiul său şi că familia bărbatului decedat le cerea taxe de protecţie, fapt cunoscut de Poliţie, scrie Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-09-20

TAGURI: Bărbuleşti, manele, priveghiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

STEFAN
05 Ian 2012

Esti un mare oligofren mai Nicu Dunareanu!Alea nu erau manele bai boul baltii.Vezi tu ce face incultura din om?!

Adauga un comentariu

Random image